PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
31.01.2008 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Dan Cooley (radio 1), Kaplick

Popis:
start 19:00, vstup zdarma
 
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Už zase to ve vaší peněžence šustí a cinká? Přesně měsíc jste měli na to, abyste se vyrovnali s finančními výdaji za Vánoce, silvestrovské dovádění i za nákup kouzelného papírku, který vám umožní užívat městské hromadné dopravy s čistým svědomím. Takže teď se můžete u baru pořádně rozšoupnout! Pokud si vyberete kombinaci House boat U Bukanýra a tento čtvrtek, na večírku Unplugged vám u dřevěného pultu bude za zády hrát muzika, kterou pro vás do setů tentokrát umíchají Dan Cooley, DJ Kaplick a rezidentní DJ Face. A jak už bývá zvykem, všichni tři vám zahrají úplně jinak! 
 
Čím vás tedy tato trojka hodlá již od osmi hodin překvapovat? Zaručeně nejvíc skladeb z oblasti nu disco vám DJ Face naservíruje právě zde, ale aby se neopakoval, tentokrát přihodí ještě evropskou odpověď na ten specifický zvuk Detroitu. Dan Cooley, moderátor Radia 1 a rezident noci One Night v Roxy, vám dovolí nahlédnout do své breakbeatové sbírky, přičemž kolem půlnoci ho vystřídá ten, který svůj dosavadní život breakbeatu zasvětil... Také Martin však bude na hudební dovolené, Breaksome i Breakbeat Conference hodí za hlavu a nad vltavskou hladinou tentokrát v CD přehrávačích protočí svůj neméně oblíbený dub step, jenž se u nás konečně těší čím dál větší popularitě. Třikrát jinak, třikrát zajímavě!

Nezapomeňte, že i tentokrát máte šanci na palubě potkat fotografy a redaktory serveru Techno.cz, i tentokrát se můžete vytasit s podněty, nápady a klidně i výtkami. :) Rádi vás uvidíme, rádi naše čtenáře poznáme osobně, tak se stavte poslední den v měsíci na kus řeči a na pátek si raději nahlaste dovolenou. Unplugged je výzva!       
 
Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. února 2008 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (Techno.cz), Stanzim (Radio 1) a Tall (Eclectica).
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016