PARTYINFO

 

OUTLAND 3

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Klid Club
DJs:
Orange (djs free), Dave (djs free), Mart-Ravine (eclipticside.com), Tom Carbol (eclipticside.com)
Info:
http://www.eclipticside.com
MartRavine@eclipticside.com
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 – Dave
22:30 – Mart-Ravine
00:00 – Orange
01:30 – Tom Carbol
03:00 – free mix
 
 
Třetí pokračování akce Outland v klubu Klid
Prosíme pozor už potřetí. Outland vznikl v druhé polovině minulého roku jako zkušební projekt v ostravském klubu Klid. Jeho hlavním úkolem bylo a je představit lidem moderní a především kvalitní elektronickou hudbu z oblasti progressive, elektro, tech směru a zvát jak ty už zkušené a známé umělce, tak i ty méně známé, ač velmi schopné. Představivosti a působnosti se meze nekladou.
 
Je velmi potěšující a povzbuzující, že už od samotného počátku má Outland plnou návštěvnost a velmi dobré ohlasy. V pátek 1.2.2008 se v klubu Klid odehraje už třetí díl a jako hosty jsme si tentokráte pozvali 2 mladé a talentované DJs z Moravy.

Orange & Dave (DJs Free, Perla Music Hall)
Headlineři 3tího dílu akce Outland jsou původem ze Šumperka. Potkali se už při studiu na střední škole a od té doby se společně věnují hraní a pořádání akcí. Jejich hlavní působení je v klubech v okolí Šumperka. Elektronická hudba je pohltila naplno a svůj volný čas a prostředky vkládají do aparatury, vybavení i počítačových programů na úpravu a tvorbu hudby. V současné době kombinují vystoupení na cd playerech a na gramofonech s využitím laptopu a zařízení Virtual Vinyl. Navíc se věnují i remixování skladeb. Zatím pro vlastní použití a případně i live mix. Na Outlandu se každý z nich předvede ve speciálním club house setu.

Mart-Ravine (eclipticside.com)
Organizátor a rezident akce Outland, od minulého roku člen ostravské Ecliptic Side. Ve svých setech kombinuje především progressive a také elektro house. Dává přednost dynamickým skladbám se silnější basovou linkou a rozmanitějšími zvukovými plochami. Absolvoval vystoupení po boku takových DJs a umělců, jako jsou James Dean (uk), Relentless (uk), Bob Mustard (uk), Ri-Ra (irl), VanVega (rus), Boris Carloff (kNot Photogenic), Ian Blond, Luis, Piri, Taureen, K.Sandra, Tchunhas... Z klubů je to např. Fabric, Klid, Cafe De La Ostrava, Koruna, Olympia...

Tom Carbol (eclipticside.com)
Další vystupující DJ na této akci je rovněž z týmu Ecliptic Side. Tom Carbol se ve svých setech zaměřuje hlavně na trance, který prokládá prvky progressive a případně i house music. Podle jeho vlastních slov chce hrát hudbu, která je veselá, energická a nutí lidi tančit, usmívat se a příjemně se bavit. Své desky již roztočil v klubech Fabric, Marná Sláva, Klid, Cafe De La Ostrava, Marley, Studna…
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016