PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.COM – NIKITA VALENTINES PARTY

Datum konání:
13.02.2008 - středa
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Enrico, Hozzy, Henrietta
Info:
http://www.nikolajka.com
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk, se studentským průkazem 50 czk
 
 
Nikolajka.com Nikita Valentines party @ Radost FX
Věřím, že už máte všech zápočtů, bakulí a státnic plné zuby, i našemu produkčnímu týmu dává škola slušně zabrat. Na horách to taky zrovna není žádnej šlágr, takže nezbývá než znovu roztočit nikolajský kolotoč.
 
Na třináctého února pro vás kluci z Nikolajky a holky z Nikity připravili první letošní a tématicky tentokráte valentýnský mejdan. Tudíž povinnost velí pozvat někoho vám  drahého. Ať už přítele či přítelkyně, kamarády i víc než to, oblíbené bývalé, vyhlédnuté budoucí, platonické neznámé, prostě všechny relevantní party-schopné blízké.

A co vás v klubu Radost FX čeká? Od 22:00 vás začne rožnit residentka klubu Friends djka Henrietta. Posléze propukne exhibice Suvivals Crew – dva frajeři a jedna roštěnka vám předvedou o čem že je ten breakdance. Krátce po půlnoci, nechť zpozorní všichni ti, kteří nemohou z jakéhokoliv důvodu vymetat aftery a přitom vědí o jakou hudbu přicházejí, za koly se totiž objeví Dj Enrico – král buše zvaného Studio54 a to bude tóčo. Po druhé hodině převezme taktovku nad houseovou symfonií niko-rezident Dj Hozzy. Mezitím budete moci okoukat, jak se jezdí na indo-boardu a nepochybně nebudete  připraveni o příležitost obohatit garderóbu o parádní hadry od Nikity, Rip Curlu a Animalu, pokud v praxi dokážete indo-jízdu předvést.

A na závěr slyšte, že Plzeň bude toho večera za 25,- víno 35,- a absinth 50,- křííídla 85,- cuba libre 90,-. Vstupné s ISIC nebo jiným studentským průkazem nebo s  flyerem 50,-. Ostatní 100,-. Start 22:00.

DaNeck - Nikolajka.com team

www.nikolajka.com
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016