PARTYINFO

 

O2 DMA WARM UP PARTY - OLD SCHOOL VS NU SKUUL

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Agent, Airto, Texx, Marwin Shamma, Machine Funck aka Nailer & Abu, WeKi aka Wega & Kim Pixa

2nd stage - Philip TBC, Nitropank aka Nitrous & 2K, Deadly Viperz aka Anakin & Akira
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk, kdo přijde do půlnoci a na místě zahlasuje do O2 DMA 07, nebo se prokáže potvrzovací SMS z hlasování v anketě O2 Dance Music Awards vstup zdarma
Line-up:
Main stage: Old school vs Nu skul

21:00 - 22:30 Machine Funck
22:30 - 23:30 Airto
23:30 - 00:30 Marwin Shamma
00:30 - 02:00 Agent
02:00 - 03:30 WeKi
03:30 - 05:00 Texx

Dnb stage

22:00 - 00:30 Deadly Viperz (Anakin & Akira)
00:30 - 02:00 Philip T.B.C.
02:00 - 04:30 Nitropank (Nitrous & 2K)
 
 
O2 DMA Warm up již v pátek
O2 DMA Warm Up již příští pátek v Abatonu
Přinášíme vám první část informací o DJs, kteří vystoupí 1. února v pražském Abatonu na akci O2 DMA Warm Up. V článku najdete minirozhovory, profily a další užitečné informace o vystupujícíh DJs. Hlasovat v anketě můžete na www.dancemusicawards.cz.
 
1. Co je u tebe nového?
2. Myslíš, že O2 DMA mohou pomoci Djovi v další kariéře?
3. Odráží podle tebe O2 DMA dění na domácí taneční scéně?
4. Kdo nebo co je podle tebe na scéně největší oldschool?
5. Koho tipuješ jako vítěze letošních O2 DMA? Kdo by si vítězství nejvíce zasloužil a proč?




Agent


Aktuálni dema:

www.djagent.cz/page/kestazeni/Agent_Millenium2.mp3

Aktualni TOP5:

1. Miss Djax - Hell's bells
2. All stuff of Ortin Cam
3. All stuff of Bas Moy
4. All stuff of 3Headsahead
5. All stuff of Remo-Con

Krátký text:

DJ, producent, ale také promotér Martin Nauš. Jeho začátky sahají do 90. let a na přelomu tísciletí byl nejčastěji hrajícím DJem u nás. Od roku 2001 je oficiálním DJem společnosti Pioneer v České republice a na Slovensku. V srpnu 2005 vystoupil na nejvetším evropském festivalu Sziget v Budapešti po boku djů Rushe a Speedy J. Rushovi a Tine z Kne´deep agentury se jeho set natolik líbil, že mu nabídli zastupování. „Byla to pro mě velká čest a bez váhání jsem přijal nabídku. „, říká Martin.

Nepodléhá trendům a snaží se jít svou vlastní cestou. Sám prohlašuje: „Zůstávám stranou "smetánky" českého dance music showbyznysu a párty samotné už pro mě nejsou na prvním místě. Díky své nezávislosti na hraní jsem hudebně svobodný a to je pro mě absolutně nejdůležitější.“

Na párty v Abatonu se představí ve svém speciálním „retro-groovy-techno“ setu

Minirozhovor:

1. To je moc široká otázka. K hudbě, mám teď novou hračku Korg SX-1, a je to vynikající stroj se skvelým basem. Hraju stále moc rád a docela často. Jsem v tomto ohledu spokojený.

2. Myslím že mohou, ale né už tolik co před lety.

3. Myslím že moc ne.

4. To nevím, plácal bych.

5. Myslíš v kategorii Dj? Myslím že vyhraje zase Lucca. Zasloužil by si to nejeden dj, ale nejvíc asi Jamal Djs. Jsou hraví, baví je to a dělaj to srdcem



Texx

Aktuálni dema:

Demo nemám ke stažení, oficiální Salvation CD mixed by DJ Texx rozdávám při svých hraních...

Aktualni TOP10:

Nesestavuji, kupuji desítky desek měsíčně a všechny se mi hrozně líbí :)

Krátký text:

DJ Texx patří k nejvýraznějším pražským DJům nastupující generace. Na svém kontě má mj. oficiální kompilaci pro nejprodávanější český hudební magazín XMAG a řadu rezidentních nocí nejen v Praze, ale po celé zemi. Je rezidentem party LookBetterNaked, která patří mezi nejpopulárnější houseové noci v ČR, jako jediný domácí DJ vystupuje i na českém vydání noci Salvation.

S taneční hudbou přišel DJ Texx aktivně do kontaktu poprvé na podzim 1998. Během posledních let se Texx objevuje již na hlavních pódiích klubů s výrazně rychlejším a hodně energickým setem, ovlivněným všemi etapami, kterými přes nízký věk (*1981), prošel – tedy hlavně pestrým, veselým a zábavným housem s občasnými breaky či chytlavými vokály. V létě 2007 se poprvé představil s velkým úspěchem v klubu Heaven na Ibize, krátce na to debutoval i v Anglii v londýnském klubu Fire jako hlavní host nejoblíbenější party Orange.

Minirozhovor:

1. Jako asi velká část DJů jsem totálně propadl digitálnímu downloadu a tak se neustále prohrabuji desítkami nových tracků. To se samozřejmě odrazilo i na tom, jakou hudbu hraji v klubech. Snažím se o co nejbarevnější, byť poněkud tvrdší sety a jsem pořád hotový z toho, že dnes je opravdu možné hrát každou noc úplně jinou hudbu a nebýt závislý na pár deskách v kufru. Na konci minulého roku jsem se poprvé představil v Londýně, kde jsem hrál v hlavním čase ve vyprodaném klubu pro 3000 lidí, což byla neuvěřitelná zkušenost. Věřím, že se tam vrátím co nejdříve zpět.

2. Bezpochyby ano, jsou však věci, které pomohou mnohem víc. Například umět dobře mixovat.

3. Ano, ale jako každá anketa reflektují spíše oblibu než kvalitu, což nejde nutně ruku v ruce.

4. Všichni DJové, pro které je hraní hlavně mejdan s kámošema, z nichž někteří umí mixovat.

5. Letos bych spíše mohl říct, kdo by si zasloužil plot, ale nebudu vířit dobojované bitvy.




Machine Funck

Aktuálni dema:

O hudebním rozpětí nejlépe svědčí podcasty Masáž
machinefunck.info/masaz

Sety ke stažení:
www.machinefunck.info/download/electrofunk

z Rádia Wave
www.machinefunck.info/sets/machine_funck_-_radio_wave_2007_08_10.mp3

Konceptuální projekt Encounters
machinefunck.info/sets/machinef_funck_-_encounters_rehearsal.mp3

Aktualni TOP10 (bez pořadí):

Macabre Unit - Fantasy (Boka records)
Plant43 - Grey Sky Cracks (Ai records)
Delinquent Dialect - By the Numbers (Electrolab)
Scuba - Outmost (Abucs)
ERP – Vox Automaton (Frustrated Funk)
An-ten-nae - Looking Out of the Window (Muti Music)
Shackleton - New Dawn (Hotflush)
Lusine - In/out (Spectral Sound)
Aaron Spectre - Say More Fire (Rag & Bone)
Paul Blackford - Quasar (Dexorcist Mix) (Bass Gun)

Krátký text:

Machine Funck jsou Nailer & Abu, do hudby se zamilovali v 90´ letech a na sklonku milénia s ní uzavřeli pevný svazek. Díky inovativnímu přístupu za sebou mají například účast na Red Bull Music Academy 2005 (Nailer), účast na prestižních audiovizuálních festivalech jako Wilsonic (Bratislava), Rokolectiv (Bukurešť), Sperm (Praha), letních festivalech jako Summer of Love, Colours of Ostrava či Shotgun Euro. Dále spousta hudebních akcí včetně vlastních, účinkování v televizních, rozhlasových, tištěných i internetových mediích, novinářské zkušenosti a hlavně spoustu zpřízněných duší, které je podporují a drží jejich plynovej pedál sešlápnutej pěkně u podlahy.

V plánu je více vlastní produkce, potažmo s tím realizaci osobitého liveactu jiného ražení než "vybírání emailů", propagace oblíbených hudebních stylů prostřednictvím různých forem jako jsou hudební pořady, produkování vlastních párty, šíření informací. Svá vystoupení umí vytunit dle chuti a nálady na míru konkrétní akci a atmosféře. Rádí přijímají výzvy a neradi se omezují. Přestože mají na svědomí projekt etablovaný na české elektronické scéně s nálepkou „multistylový", mají respekt zainteresovaných lidí napříč různými směry hudebního i nehudebního spektra a daří se jim importovat neotřelou muziku dle vlastního gusta, nenechávají se zlákat sváděním "mediální děvky"!

Minirozhovor (odpovídal Abu):

1. Hromada věcí! Mám zbrusu nový regál v obýváku, je úžasný! Potom taky helmu. Ta se hodí, sem totiž občas trochu drzej.

2. DMA určitě na krátkou chvíli přitáhnou pozor médií. Loňské vítěze, pokud to nebyly tradiční stálice nebo nějaký totální úlet, si už málokdo pamatuje. Hodně záleží, jaká je celková kariéra vítěze - když rozešle kámarádům prosby o hlas, tak mu to v kariéře podlě mě dlouhodobě nijak extra nepomůže a ani ho to přece nemůže těšit! Pokud se dobře umístí bez nějakého výrazného vlastního přičinění, může to brát jako určité potvrzení svého statusu na scéně. Je ale hodně podstatné, jaký je jeho celkový přístup k věci a tím pádem jak s tím naloží. Na DMA se ale můžou určitě nějakým způsobem "přiživit" i další lidi - stačí nějaká kauzička. To je jako v bulváru, jakákoliv pozornost médií, ať pozitivní či negativní, je reklama.

3. Neřekl bych, že odráží celou domácí taneční scénu, ale část určitě odráží! Minimálně v tom, že je vidět, jak komu jde o první místo, a co je pro to schopný udělat. Výsledky jsou spíš poměřováním sil zburcovaných fanouškovských základen - to je ale v pořádku, pokud to nepřesáhne nějakou hranici. Taky je otázka, jak to toho letos promluví nominace...

4. Haháá! :) Největši oldschool je asi čekání na spasení - brblat, rejpat kritizovat a čekat, že někdo přijde a dá to celý do pořádku.

5. Někoho jako je Lucca, Michael Burian, Orbith... Vítezství by si nejvíc zasloužili djs a hlavně producenti prezentující kvalitní inovativní či osobitnou muziku nebo prostě něco zajímavého.



Deadly Viperz

Aktuálni dema:

www.letitroll.cz/video.php?akce=53

Aktualni TOP10 (Akira):

Commix - Painted Smile (unsigned)
Lynx + Kemo - Carnivale (Soulr)
Lynx - Disco Dodo (Creative Source)
Commix - Faceless RMX /Solvent (Shogun)
Commix - Broken Man (unsigned)
Evol Intent, Spor, Ewun, Apex, Phace - From The Inside Out EP (Lifted)
Danny Byrd - Shock Out / Labyrinth (NHS promo)
L Plus - Middle East Sun (dub)
Cyantific - Disconnected (Hospital)
Fresh - Chainsaw (Violence)

Top 10 (Anakin ):

Ant Miles – Smokescreen
Lynx – Disco Dodo
C4C – Pandemic
Commix – Faceless (Marcus Intalex remix)
Commix – Solvent
L.A.O.S. – Strong
Sparfunk – Freaknight
State Of Mind & Trei – True Stories
Danny Byrd – Shock Out
Deadly Viperz – Lucid Nights

Krátký text:

Jejich cesty Těchto dvou fenomenálních DJs se spojili při práci v redakci informačního serveru Shadowbox, kde Akira působil od roku 2000; Anakin team posílil o dva roky později.

Členové nejznámějšího českého bookingu se za svou bohatou kariéru podívali do desítek klubů po celé České Republice, hráli na nejdůležitějších klubových nocích, velkých open-air festivalech a podpořili DJské hvězdy jako Zinc, Pendulum, Makoto, Marky, Andy C, Shy FX, TC, Friction, Dillinja, Adam F, High Contrast, Fabio, Ed Rush, Noisia, Break, Calyx, D Bridge, Nu:Tone a mnohé další.

Do budoucna mají ve svých diářích naplánovaná hraní s jmény jako Commix, John B, Sigma, Xample.

Sety Deadly Viperz obsahují nejmodernější taneční záležitosti, tvrdé pecky, liquid funkové hity i staré klasiky, které nasbírali ve svých DJských počátcích. Jejich dovednosti zahrnují přesné míchání, rychlé střídání desek a časté teasování doplněné komunikací s publikem.

Minirozhovor (Akira):

1. Bengálská kočka Kushka (je boží), mraky nový hudby, hraní, práce atd. :)

2. Tomovi Angelovi to možná pomohlo, heh :)

3. Mělo by, ale u nás je to dost těžký, když vidíš jakej k tomu maj lidi přístup

4. Asi Liquid A?? Ale myslim to jako oldschool v tom nejepsim slova smyslu!

5. Tipy mám a nechám si je pro sebe, nechci nikoho ovlivnovat .)

Minirozhovor (Anakin):

1. Nic zásadního.

2. Myslím, že můžou, ale ne nijak dramaticky. Kdo si pamatuje jméno loňského vítěze?

3. Minulý rok se to podle mě moc nepovedlo. Uvidíme jak to půjde s novými pravidly.

4. Jako na český? Asi Loutka, fakt nevím...

5. Lucca, nebo někdo podobnej; někdo s dobrým PR.
 
O2 DMA Warm Up Party: Old school vs Nu Skuul

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016