PARTYINFO

 

O2 DMA WARM UP PARTY - OLD SCHOOL VS NU SKUUL

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Agent, Airto, Texx, Marwin Shamma, Machine Funck aka Nailer & Abu, WeKi aka Wega & Kim Pixa

2nd stage - Philip TBC, Nitropank aka Nitrous & 2K, Deadly Viperz aka Anakin & Akira
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk, kdo přijde do půlnoci a na místě zahlasuje do O2 DMA 07, nebo se prokáže potvrzovací SMS z hlasování v anketě O2 Dance Music Awards vstup zdarma
Line-up:
Main stage: Old school vs Nu skul

21:00 - 22:30 Machine Funck
22:30 - 23:30 Airto
23:30 - 00:30 Marwin Shamma
00:30 - 02:00 Agent
02:00 - 03:30 WeKi
03:30 - 05:00 Texx

Dnb stage

22:00 - 00:30 Deadly Viperz (Anakin & Akira)
00:30 - 02:00 Philip T.B.C.
02:00 - 04:30 Nitropank (Nitrous & 2K)
 
 
O2 DMA Warm up již v pátek
První zahřívací mejdan před O2 Dance Music Awards se již nezadržitelně blíží. Přinášíme vám druhou várku informací o vystupujících DJích, včetně linků na jejich sety.
 
1. Co je u tebe nového?
2. Myslíš, že O2 DMA mohou pomoci Djovi v další kariéře?
3. Odráží podle tebe O2 DMA dění na domácí taneční scéně?
4. Kdo nebo co je podle tebe na scéně největší oldschool?
5. Koho tipuješ jako vítěze letošních O2 DMA? Kdo by si vítězství nejvíce zasloužil a proč?



Airto

Aktuálni dema:

Dj Airto -82007
Dj Airto -live at chill-out (05-2007)
Dj Airto -live at Roxy (2/2007)

Aktualni TOP10:

TELESPACIO - Galileo (Rodion remix)
LCD SOUNDSYSTEM - Get innocuous! (Soulwax remix)
KIM - Fistogram
LIKE WOAH - O.I.L.P
MASON - Quarter (Mic Newman remix)

ETIENNE DE CRECY - Punk
SHYK SILKO - Minion (Llorca remix)
DAVID GILMOUR GIRLS - Tune in your aura
UTAH SAINTS - Something good (Van She tech re-edit)
ILJA RUDMAN - After midnight (LSB remix)

Krátký text:

DJ AIRTO, dlouholetý pravidelný host na akcích produkovaných klubem Roxy, se řadí k nejdéle působícím DJs u nás. Sjezdil již celou naši vlast i sousední země s perfektními ohlasy prakticky odevšad, kde si zahrál. Není divu – jeho hodně pozitivní a našláplé sety učarují svou neuvěřitelnou živelností, rozmanitostí a precizní technikou.

Díky jeho potřebě objevovat stále něco nového se hudebně vyvíjí a v současnosti od něj můžete slyšet house či electro ovlivněné jak EBM, punkem, discem nebo osmdesátými lety, tak i klasické podání s prvky progressive, funky či tech-house.

Díky velkému množství stylově různých desek je však AIRTO velmi univerzální DJ a není pro něj problémem odehrát hned několik druhů setů od vyloženě poslechových, přes sety s prvky disco až po velmi energické taneční sety.

Minirozhovor:

1. Teď jsem se konečně zastavil po dvoutýdenním shonu. Hory, stěhování, do toho povedené party Bacardi v Roxy, Digi v Chateau Rouge. Hodně hektické období a už se těším na chvíli klidu.

2. Rozhodně na chvíli zviditelní tvé jméno a dostaneš se do povědomí dalších lidí a to je positivní. Pak už je to jen na tobě jak to využiješ.

3. Částečně. Problém je, že spousta clubberů nemá potřebu hlasovat. Hlavně těch starších, které scénu sledují, ale nechodí tak často. Pak je to také o situaci v jednotlivých českých regionech, ale je jasné, že počet hlasujících není dostatečný.

4. Když vidím jak dopadl Ondřej s party Boom Bang Baby, tak si říkám jestli česká taneční scéna není tak trochu oldschool.

5. Myslím, že v hlavních kategoriích to bude jak v předchozích letech, kdy to dostane někdo z opakujících se jmen na této scéně. Neočekávám nějaké zvláštní překvapení.
Jeden z řady těch, kteří by si to zasloužili je určitě Roman Rai. Věnuje hudbě veškerý čas a výsledky jsou, jak hudebně, tak technicky na vysoké úrovni. Paradoxně je respektovanější v zahraničí než u nás.



Marwin Shamma

Aktuálni dema:

Marwin Shamma for Radio DJ

Marwin Shamma live @ Radio Akropolis
ROXY ROCKS 1st Anniversary MIX
Deep House Session

Aktualni TOP10:

Smile & Receive - Original Mix / Swayzak
ADSR - Original Mix / Mecanique
Le Soir - Original Mix / Lukas Greenberg
Mantikor - Original Mix / Bukaddor & Fishbeck
Horizon - Pig & Dan Mix / Beroshima

The Last Beer on Earth - Original Mix / Phonogenic
Deoma - Packt Remix / Gary Beck
Life Soundtrack feat. DJ Bone - Radio Slave Mix / Deetron
Get Yourself - Original Mix / Elektrochemie
Minimalesk - Original Mix / Alex Young, Artech

Krátký text:

Marwin Shamma po svém návratu z Portugalska v roce 2006 je okouzlen jednoduchostí a neskutečnou energií minimalistického zvuku ve stylu berlínského undergroundu. Přitom se nejedná o žádné laciné praskající či cvakající zvuky, spiše o pečlivě vybrané tracky obsahující mohutnou bassovou linku, výrazné melodie, které jsou občas dolněné originálním vokálem. Marwin Shamma je rezidentem velmi úspěšné noci ROXY ROCKS - PH+ Club, Plzeň. Na DMA v Praze i Ostravě se můžete těšit na jeho semi-live sety plné toho nejaktuálnějšího z klubové scény.

Minirozhovor:

1. Je toho hodně. Obzvlášť co se hudby týká. Připravuji novou rezidentní noc na Slovensku.
Přichází dost příležitostí z venku. Pracuji, spíše spolupracuji neustále na své produkci. A další ...

2. Myslím si, že svým způsobem ano.

3. Podle mě ne tak zcela. Alespoň zatím ne.

4. Na české scéně je těžké mluvit o oldschoolu. Naše scéna je pořád teprv "v plenkách". Myslím, že u nás žádný oldschool ani neexistuje.
Ovšem existují vzpomínky na krásné začátky taneční scény. Na to si rádi vzpomínájí všichni, kteří u toho byli. A ty, kteří u toho nebyli zase zajímá, jaké to tenkrát bylo ...

5. Těžko odhadovat. Snad už konečně vyhraje někdo nový. Někdo další ... Těch opravdu kvalitních DJs máme přeci jen více než 3 nebo 4.



Philip T.B.C.

Mp3 ke stažení:

www.philiptbc.com/download.php

Aktualni TOP 10:

The force "mr wolf"
Body and soul "my dues"
Bully breaks
Dj freash and adam f "when the sunshine goes down" (dilinja rmx)
Skyver and d jon "claw"

Temper d and k fire "neverland"
Formula 1 "the warning" (jds rmx)
Splitloop "kfc"
Unknown error "killing floors"
Dynamic source "enemies" (k-step rmx)

Krátký text:

Vlastním jménem Filip Klug. DJ a producent pocházející z Nýřan, což je maloměsto nedaleko od Plzně. Nyní žijící v Praze. S hudbou začínal již jako 15-tiletý teenager v několika kapelách.

Pravidelně ho můžete slyšet hrát po celých Čechách, Moravě a Slovensku. V posledních několika letech se zůčastnil vetšiny velkých letních festivalů jako jsou např. Cosmic Trip, Svojšice, Openairfiel, Nočné Vlny, Summer of Love, Planet Roxy a pod. Občas jezdí hrát i do zahraničí jako např. do Maďarska, Rakouska, Švédska a pod.

Za největší úspěch v poslední době můžeme zatím pravděpodobně považovat vystoupení na největším slovenském multižánrovém festivalu Pohoda 2005, kam si ho pozval samotný LIAM HOWLETT z legendárních The Prodigy . Philip TBC vystoupil jako jejich předskokan na hlavním podiu.

V roce 2007 byl také jako jediný učastník vybrán, aby reprezentoval Českou republiku na desetidenním turné po Švédsku, společně s producenty a djs z Francie, Rumunska, Polska, Finska a Německa.

www.philiptbc.com

Minirozhovor:

1. Po mém návratu z cest jsem se tu chvilku vzpamatovával a teď momentálně pracuji na svém debutovém albu, což je práce až nad hlavu. Také teď dokončuji exklusivní dnb set pro drumandbass.cz "Harder then usually" a chystám se na další, protože tenhle jsem poskladal z tvrdších věcí a dalši bych chtěl udělat více poslechovější a proložit ho i jinymi žánry. Také chystám natočit nová videa a postupně dávám dohromady i nové stránky www.philiptbc.com kde by toho mělo být ještě více než doteď.

2. Myslím si, že ano. Minimálně tam má každý stejnou šanci se trošku zviditelnit, což není v dnešní době nijak jednoduché.

3. Tak tohle je dost těžká otázka a abych řekl pravdu, tak zas tolik do Dance Music Awards nevidím, abych si troufl tohle hodnotit.

4. No nechci nikoho podceňovat nebo urazit, ale co třeba zrovna Dan Kafka. Ten už tady "straší" celkem dlouho:)

5. Tak to vás bohužel zklamu, ale to si vůbec netroufnu odhadnout. V jediný co doufám, že to bude někdo kdo si to doopravdy zaslouží.



Nitropank

Mp3 ke stažení:

Pořady Shadowbox na Radiu1

Aktualni TOP5 (2K):

Commix - Faceless (Marcus Intalex remix)
Danoo - Possibilities
Dany Byrd - Labrynth
Brookes Brothers vs Futurebound - Dawn Treader
Makoto - Freedom Suite

Krátký text:

Nitrous & 2K vystupují pravidelně v českých klubech již od roku 2000. Jejich sety vždy zahrnují pestrou směsici zlámaných beatů od Hospitlů až po Hardware. Od roku 2004 připravují úspěšný pořad Shadowbox, zaměřen na novinky z oblasti světové drum`n`bassové scény, který se vysílá každou druhou neděli na pražském Radiu 1. Jako djský tandem Nitropank společně hráli na mnoha tuzemských parties a mimo to jste je mohli zaslechnou také na Slovensku, v Polsku nebo Rakousku. Hráli po boku známých jmen jako High Contrast, Black Sun Empire, Tony Colman, Matrix, Klute nebo John B.

Nitrous - www.shadowbox.cz/nitrous

2K - www.shadowbox.cz/2k

Minirozhovor (Nitrous):

1. Už od září poznávám krásy Bratislavy, to je asi největší změna poslední doby. Po hudební stránce nic moc nového, still playin dnb:)

2. Myslím, že ti, kdo vyhrávají, už moc podobnou pomoct nepotřebují.

3. Jak v čem, málokdy se ale stane, že bych se shodnul s oficiálními výsledky.

4. Asi všichni, kdo stále hrají z vinylu. takže já:)

5. Opravdu nevim, moc to neřešim...Dal bych někoho z dnb scény, což je celkem utopie.


 
O2 DMA Warm Up již příští pátek v Abatonu O2 DMA Warm Up Party: Old school vs Nu Skuul

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016