PARTYINFO

 

TRIP TO HELL TOUR

Datum konání:
26.01.2008 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
Manio (eca/ tour de bar), Pete Walk (petewalk.com) vs. Adam Cloud (myspace.com/djadamcloud) - Electric Rhythm House Music Back to Back set, Efendy (djefendy.com, resident k2), Otik (pekelnejbar.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 70 czk, holky do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 – 00:00 Otik

Barmanská fire flair show by Ondřej Vít

00:00 – 02:00 Pete Walk vs. Adam Cloud
02:00 – 03:30 Manio
03:30 – 05:00 Efendy
 
 
Manio: "Pracujeme už dva roky na albu, které je těsně před dokončením."
Přinášíme vám rozhovor s DJem Maniem, před akcí Trip To Hell, která se uskuteční 26.1. v českobudějovickém klubu K2.
 
Ahoj Manio, přijal jsi pozvání na 1. díl putovní party Pekelného Baru Trip To Hell, která proběhne 26.1. v českobudějovickém klubu K2. Co si myslíš o této akci? Bude úspěšná?

Čao! Líbí se mi ten nápad, myslím že Peklo na turné bude mít úspěch. Plakát vypadá moc hezky a K2 je dost dobrej klub, takže podle mě to bude paráda.

V Českých Budějovicích jsi pořádal jeden z dílů tvé akce Havana Club Tour De Bar, těšíš se tam zase?

Ano, moc se těším, že si to tentokrát užiju jen za mixákem a ne na baru))

Když už jsme se zmínili o „Havaně“, co tvé plány s tímto podařeným turné v tomto roce?

Tour de Bar bude díky svému úspěchu pokračovat, a to ještě s více zastávkami než minulý rok. Nejdřív nás ale čeká velké exotické Finále, které se odehraje v pátek, 22.2. 2008 na pražském Výstavišti, kde se spolu utkají vítězové všech regionálních kol, takže prakticky česká barmanská elita, což je myslím velmi lákavá událost - přijeďte taky!

Jsi součástí projektu E.C.A., která má za sebou několik úspěšných skladeb, remixovaných třeba Duncanem Forbesem ze Spooky, nebo podporovaných Top světovým DJem a producentem Sashou. Pracujete na něčem novém?

Pracujeme už dva roky na albu, které je těsně před dokončením. Chybí už jen malinký kousek k tomu, aby spatřilo světlo světa)

Chystáš pro nás letos třeba nějaké překvapení?

Jednu příjemnou věc chystám. Vybral jsem si několik domácích DJ talentů, kterým chci pomoct udělat a vydat jejich první track.Jsou mezi nimi DJs Adam Cloud, Airto a Petr K. Myslím že si zaslouží pomoc při startu a rád bych je v budoucnu viděl na výsluní domácí taneční scény, protože mají všichni velký talent. Tracky, na kterých právě společně děláme, vyjdou někdy během tohoto roku dohromady na jednom EP.

Co od tebe na Trip To Hell můžeme čekat?

Chce se mi napsat "všechno" nebo třeba "tosinedokážetepředstavit" ale ty se asi ptáš na styl mého setu takže správně napíšu "tribalfunkydiscolatindrivinghousemusic." Tak asi takhle nějak)))

Díky za rozhovor a těšíme se!
Trip to hell team.
 
První díl nové akce Trip to Hell Tour v klubu K2

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016