PARTYINFO

 

TRIP TO HELL TOUR

Datum konání:
26.01.2008 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
Manio (eca/ tour de bar), Pete Walk (petewalk.com) vs. Adam Cloud (myspace.com/djadamcloud) - Electric Rhythm House Music Back to Back set, Efendy (djefendy.com, resident k2), Otik (pekelnejbar.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 70 czk, holky do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 – 00:00 Otik

Barmanská fire flair show by Ondřej Vít

00:00 – 02:00 Pete Walk vs. Adam Cloud
02:00 – 03:30 Manio
03:30 – 05:00 Efendy
 
 
Manio: "Pracujeme už dva roky na albu, které je těsně před dokončením."
První díl nové akce Trip to Hell Tour v klubu K2
A je to tady! S radostí Vám oznamujeme, že dne 26. 1. 2008 začíná první díl parties Trip to Hell Tour, která se uskuteční ve vyhlášeném českobudějovickém klubu K2. Tato tour se bude postupně objevovat po různých klubech v celé České republice. Postupně se zde budou představovat djs, kteří patří k rezidentům klubu Pekelnej bar
 
Na každou party rovněž pozvou a představí zajímavé a známé hosty. Na tuto noc přijal pozvání DJ Manio, který je poslední dobou známý především účinkováním na parties Havana Tour de Bar. Jako rezidenti Trip to Hell Tour zahrají DJs Pete Walk a Adam Cloud, kteří ukážou své vystoupení ve společném Back to Back Electric Rhythm House Music setu. Zahřívací set pak obstará další protagonista Trip to Hell Tour DJ Otik. Zástupcem klubu K2 bude DJ Efendy, který již několikrát přesvědčil o svých kvalitách, především také svým setem na známé party Plastique v pražské Radosti FX.

Pro návštěvníky klubu budou pak připraveny další speciality v podobě Barmanské Exibition flair show a fire show. Pro prvních 50 přítomných bude připraveno namixované CD zdarma od rezidentů Trip to Hell Tour a k tanci Vás budou pobízet hezké tanečnice. Nezbývá nic jiného než popřát příjemnou zábavu a těšit se na společné setkání  s Vámi na zcela zbrusu nové party!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016