PARTYINFO

 

BEAT RE:PUBLIC

Datum konání:
15.02.2008 - pátek
Místo konání:
Děčín - Beseda
DJs:
Bon Trip (Bon Finix & Tripmain), LoCCo (poslouchej.net), Tzesar (poslouchej.net), De Sean, Sarc O Fucque, Envelope Generator
Info:
http://www.besedaclub.cz
followm@email.cz
 
 
Bon Trip na Beat Re:public v Děčíně
Možná jste již zaregistrovali, že něco velkého se chystá na severu Čech. Dlouho se nemohli vyznavači taneční hudby potěšit něčím novým a vskutku tanečním. Nyní nastává ta pravá příležitost vše napravit a pozor, na místní scénu nastupuje žhavá, čerstvě připravená klubovka Beat Re:public. V pátek 15.2.2008 startuje první díl a koho si na svoji residentní noc pozval Dj LoCCo se dozvíte více v tomto článku.
 
Beat Re:public je malá republika v srdci každého klubera na tanečním parketu, který cítí odrážející se taneční vibrace v přednesu předních djs, jež rádi čistý výrazný beat hýčkající všechny občany své taneční republiky na parketu, kde to opravdu vře. Výběr djs této věčně melodické země byl vskutku náročný, přesto si myslíme, že se podařilo hned na první taneční besedu sezvat ty správné hudební rytíře.

Na hlavní stagei vystoupí resident Beat Re:public DJ LoCCo, v Děčíně spíše známý pod nickem Follow M!, v Besedě hrál již nesčetněkrát po boku pomyslné české špičky (M. Burian, Orbith, Ch. Sadler) a vždy s kladným ohlasem. Vystoupení na festivalu Cosmic Trip, v rádiových sešlostí na Evropě 2, Bontonu, Danceradiu potvrzují jeho kvality a nyní v přednesu na Final Scratch 2 chystá záplavu beatů, které nenechají klidného ani jednonohého banditu.

Mezi hlavní hosty byli vybráni los mafianos BON TRIP. Dvojice současných nejvytíženějších českých djů Bon Finix a Tripmain má za sebou vskutku nevídanou historii. Každý týden hostují v průměru na 3,5 akcích, jsou miláčky pražského publika, mají své residentní noci a pravidelně vystupují v rádiích a letních festivalech. O této dvojici ještě hodně uslyšíte, proto neváhejte a nenechte si ujít jejich premiérové vystoupení v okolí již na naší sešlosti.

Dalším hostem bude východočeský techno – house dj Tzésar. Doveze na ochutnávku trochu ze svého oblíbeného coctailu s houseovým podílem více než 60% a čistými kousky originálních beatů, protože jak on sám říká, sound like no other je jeho druhé já.  Není druhý Tzésar v této zemi.

Hlavní stage ještě doplní De Sean, který hraje od 16 let, zaobírá se globální problematikou tranceu a progressivu, hrál na filmovém festivalu v K.Varech v rámci doprovodného programu a v roce 2005 se navrací do rodné vlasti, kde hrál v největším Hanoiském klubu New Century. Působil také v Číně, kde hrál po boku nejlepších Japonských DJs.

Druhá stage bude patřit Envelope Generatorovi, což je postava Děčínské, potažmo severočeské hudební scény. Člen projektu Electra Glide a DJ legendárního klubu Plasma. Jako „producent“ má pár čárek na různých kompilacích elektronické taneční hudby včetně té úplně první (100% Czech progressive tracks - Aiffel rec.) Nyní jako support zaměří své síly na styly jako electro, beat a psychedelic trance. Při vystupování za gramcemi se nesoustředí na dokonalost, ale na kreativitu celého díla.

Sekundovat mu bude Dalibor aka Sarc´o´fucque / sarkofág/, který funguje jako promotér již od roku 94 coby pořadatel akcí v klubu Plazma a večírků Hlas ze záhrobí atd. Hrát začal v roce 97 jungle, momentálně připravuje pokrmy veselé směsice samby, punku, střihnuté jazzem, swingem, dubem či d´n´b, které nenechaji na pokoji nejednu mrtvolu a rozhodí sandál i těm největším kritikům vzadu na baru.

Speciality Beat Re:publiky jsou v jedinečných videoprojekcích, extrémně nízkých cen na barech, jež budou pozitivním ekonomickým šokem pro každého příchozího. Více informací naleznete na www.besedaclub.cz a dále pak na bon-trip.com, bonfinix.com, tripmain.com, poslouchej.net/booking.html.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016