PARTYINFO

 

AKON

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Maztah
Live:
Akon, Misha
Popis:
vstup 690 czk
 
 
Co čeká fanoušky na koncertě Akona?
Akona doprovodí v Praze Misha
Už jen něco málo přes měsíc nás dělí od koncertu další světové RnB a HipHopové star – AKONA. V rámci svého evropského turné se přijíždí představit svým českých fanouškům již 22.2.2008 do Arény HC Sparta na pražském Výstavišti.
 
Role předskokanky se ujme slovenská princezna RnB Misha. Tato slovenská hvězda se začala věnovat hudbě ve svých 8 letech a největších úspěchů začala dosahovat v roce 2002, kdy vyhrála se svou vlastní tvorbou soutěž CocaCola Popstar. V návaznosti na tento úspěch vydala své debutové album. S pilotním singlem „Náladu mi dvíhaš“ se týdny držela na špici snad všech slovenských hitparád. Misha uvedla soul a RnB na slovenskou hudební scénu a tím tato zpěvačka, která je většinovou autorkou všech svých skladeb, začala psát novou éru slovenské hudby, která ovlivnila mnohé české posluchače.

Misha, kterou doprovodí celá její 5ti členná kapela, představí českému publiku singly ze všech 3 dosud vydaných alb. To a mnohem víc Vás čeká, než nastoupí hlavní hvězda večera, senegalsko americký zpěvák AKON s největšími hity z alb Trouble a aktuálního Konvicted, aby předvedl nezapomenutelný hudební zážitek.

Zapiště si do diáře datum 22.2.2008, je tu AKON! Vstupenky od 690 kč v sítích Ticketpro a Ticketportal

Koncert pořádá WTF Entertainment a Depo Crew
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016