PARTYINFO

 

ELECTRICA

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Opava - Mrkev
DJs:
Chris Sadler, Duo Sakra Fakra, Tommy, Danny May, Martin Kremser
 
 
Chris Sadler na dalším dílu pravidelné klubovky Electrica
 
 
Noc plná elektrizujicí nálady ELECTRICA je opět tady a to ve svém již sedmém pokračování a jak jinak, než v klubu MRKEV. Datum je stanoveno na pátek 25.1.2008. Hned na úvod musíme poděkovat všem vám clubberům, kteří jste na poslední vánoční Electrice vytvořili jedinečnou atmosféru. Nejenom nám se hrálo výborně, ale také host dj BÉLA En odjížděl nadmíru spokojen.



Tentokrát se bude jednat opravdu o speciální díl.

Jako podnázev jsme vymysleli LIGHTING EDITION. Jak už je na Electrice zvykem, tak se vždy věnujeme věcem, které jsou potřeba k životu a pro tento 7.díl to bude světlo. Doprovodným efektem bude light show a laser show. Ovšem i další element potřebný k životu bude úzce spjat s Electricou. A to KREV. Dj TOMMY se totiž stal oficiálním dj projektu DARUJ KREV a postavil se tak vedle dalších dj, jako je např. dj ORBITH, kteří tento projekt podpoří, a proto bude Electrica jeho součástí. Celá tato myšlenka bude propagovaná i na letošních Creamfields. Je nám ctí stát se součástí toho všeho.

A ta pravá muzika to bude celé doprovázet.

Na minulé Electrice jsme trochu zaexperimentovali a pozvali dj BÉLU En, který nás, a určitě taky ani vás, nezklamal.Na tomto sedmém díle jsme vsadili na jistotu a pozvali všemi větry ošlehaného dj, který už na Electrice hrál. Všem dobře známou postavu taneční scény, kterou není nikdo jiný než dj CHRIS SADLER. Osobně si myslíme, že dj CHRISE SADLERA není nutno zdlouhavě představovat, ale pro pořádek si pojďme připomenout co tento dj všechno dokázal.

Chris je původem z Nottinghamu. Poprvé veřejně vystoupil v Liverpoolském baru Baa v roce 1992 a během svých studií na univerzitě si na své konto připsal příležitostné účinkování na parties, v barech a klubech ve Wolverhamptonu a v Liverpoolu. V roce 1996 se Chris odstěhoval do Prahy, aby poznal místní životní styl a získal zkušenosti s DJingem. Během prvních několika měsíců v Praze chodil od klubu ke klubu a nabízel své demo nahrávky, což mělo za výsledek pravidelné osmihodinové sety v klubu Újezd na gramofonech a pultu, které si musel sám obstarat.

V roce 1998 nejlepší pražský klub Roxy, Mecca a světoznámá Radost FX jej začali pravidelně bookovat na své parties; dále hrál po celé republice a začal hrát i v zahraničí .Konec roku 1998 zastihl Chrise jako rezidentního DJe na měsíčních parties Climax v Roxy, kde hraje před zaplněným sálem dodnes, což dělá z Climaxu nejdelší fungující klubovou noc v historii českého tanečního scény. Tuto noc nedávno popsal slavný Anglický časopis Mixmag jako "epicentrum zdravé funky house scény" v České Republice.

Za ty léta, si Chris upevnil svou pozici nenahraditelné součásti české taneční scény, hrál pravidelně více než 100 bookingů ročně a na akcích s účastí až 30 000 lidí. Výsledky několika anket jsou důkazy o jeho popularitě: v roce 1999 byl Chris zvolen mezi 3 nejlepší DJs v zemi čtenáři časopisu Trip a na stránkách Techno.cz, v 2000 čtvrté místo Czech Dance Music Awards a v 2003 druhé místo v anketě DJ Of The Year na stránkách Technisco.cz. Mezi výjimečné momenty v jeho kariéře patří hraní v mrakodrapu v Tokiu, na festivalu na pláži v Chorvatsku, na Mayday Polsko a dvakrát na Creamfields ČR nebo s umělcema jako jsou Basement Jaxx, Danny Rampling, Sasha nebo Chemical Brothers.

Další host bude všem opavákům a ne jenom jim známý projekt DUO SARKA FARKA, který se na Electrice předvede ve svém LIVE SHOW. Něco málo o DUO SARKA FARKA. Je to dvoučlenný projekt, tvoří jej dj a doprovod na perkuse.V česku se zatím předvedli na dvou akcích z nichž největší byla akce ETHNO JAZZ, kde se během jejich vystoupení přepsaly dějiny a strhlo se nevídané šílenství, které je samozřejmostí při každém jejich vystoupení.Takže se máme opravdu na co těšit.

Nebudou chybět oba residenti akce.
dj TOMMY (dj projektu DARUJ KREV, ELECTRICA, myspace.com/djtommyfeik)
dj DANNY MAY (LA MUSIQUE, Fabric, ELECTRICA, myspace.com/dannyneka)

A poslední electrikář, který se na akci představí, je dj MARTIN KREMSER (expectant father from Chuchelna)

Soutěž o volné vstupy na akci ELECTRICA 7 bude probíhat na rádiu HELAX a to od pondělí 21.01.2008 do pátku 25.01.2008 v pořadu ZEVLING a ve čtvrtečním pořadu HOUSE FACTORY. Na akci se bude losovat o volné vstupy na další pokračování ELECTRICY 8, které bude 22.02.2008.

Už ted´se na vás všechny těšíme a pevně věříme, že se opět sejdeme v takovém počtu, jako minule.
S pozdravem Tommy a Danny.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016