PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
09.02.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Airto (roxy booking), Weki DJs (Wega & Kim Pixa, wekidjs.com), Martin Frank (electrodjs.cz), Louis EliO (myspace.com/louiselio)

2nd stage - Canobee, Rescue, Soda, Box
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Sobotní Elektra v Roxy
První Elektra roku 2008 bude ve znamení nadějí české electro scény. V průběhu večera si návštěvníci projdou širokým spektrem tohoto žánru v osobitém provedení každého účinkujícího dje a sami můžete posoudit jak rozmanité může electro být.
 
Resident dj Airto se bude standardně pohybovat na hraně mezi electroclashem, electrem a progressivem. Jeho sety jsou sice silně ovlivněny francouzskou scénou, ale pro rozmanitost hudby jemu vlastní se nebojí zahrát i klasické electro z dílny německých producentů. Dark lords of electro si výstižně říká dvojice WEKI. Kim Pixa a Wega jsou typickými představiteli temného, pomalejšího až monotónního electra ovlivněného minimalem. Sílu jejich vystoupením dává skvělé načasování dominantních skladeb a syrovost zvukového spektra.

Zástupce electrodjs.cz, Martin Frank, je stoupající ikonou pražské scény. Jestli se něčemu dá říkat electro, tak je to hudba v Martinově podání. Jeho energické vystoupení krásně zapadají do mantinelů německé scény a dokonalá návaznost a plynulost jeho setů je důvodem proč si jít Martina poslechnout.
O support se postará Loise EliO a v chill-outu vás uklidní svým deep housem hoši s Pure rhythm sound system: Canobee, Soda, Box a Rescue.

Vstup do 23hod. je zdarma, poté 150czk.

www.roxy.cz

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016