PARTYINFO

 

HEARTBREAKERS

Datum konání:
14.02.2008 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Yannick (roxy booking) & Voita (breakbeat.cz)
Live:
Grove (myspace.com/grovebreaks) feat. Flaustistar (live & flute)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Heartbreakers v pražské Roxy
Breakbeatový svátek nejen pro ty, kteří berou tento hudební styl jako svou srdeční záležitost. Tak by se dala stručně charakterizovat klubová noc, kterou na vás klub Roxy políčil právě na 14. února. V živém vystoupení se vám předvede jednočlenný projekt Grove.
 
Našlapané nu-skoolové tracky vestavěné na pořádně hutné basové lince z progressive a funky nádechem, a v neposlední řadě kladné recenze třeba od slavného světoběžníka Adama Freelanda – to vše se skrývá pod GROVE. Na hudební scéně ho přitom můžete vídat a poslouchat už od roku 1996. Jistě vám v paměti utkvěla např. skladba Warriors, kterou nazpívala Klára Nemravová nebo brilantní remix songu Ninja  skupiny Skyline.   Doprovod na flétnu zastoupí Flautistar. Jedná se o spoluzakladatele Lopez sound systému (Dj Coolcream, Lucie, Tea Pack and other.), který kombinuje své hraní od ambientu, přes hip hop, break, jungle, house, trance.

V roce 1999 se v Nase setkává s Dj Shirockem, ovlivněn jeho djskými sety se propadá čím dál tím hlouběji - do deep house. Hraje v XT3, palác Akropolis, Punto Azul, Újezd, Wakata, Nasa atc. V létě 2006 se rozhoduje splnit si životní sen, plně ovládnout hru na magický nástroj, jakým je příčná flétna, trénuje několik hodin denně a hlavu neopouští myšlenka na fúzi s některým z domácích či zahraničních tanečních projektů. Tím končí historie Dj Goofiho, aby se po několikaleté odmlce vrátil jako (Dj) Flautistar, maximálně připraven diktovat směr live funky breakových večírků na současné taneční scéně. Samozřejmě s GROVEM.

Za djs se na vás bude těšit Yannick (roxy booking) & Voita (breakbeat.cz). To vše se vstupem zdarma!  Začínáme ve 22:00.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016