PARTYINFO

 

BUSH - CALL TO MIND EDITION!

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Commix (metalheadz/hospital, uk), Ghonzales (roxy booking), Deadly Viperz (akira&anakin, myspace.com/deadlyviperz), Stanzim (radio 1), Honey (shadowbox.cz)

2nd stage - Electrom (breakbeat.cz) & Luke Skunkwalker (breakbeat.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
 
Commix vystoupí již tento pátek v Roxy
Již tento pátek proběhne v Roxy další Bush, svátek všech milovníku drum´n´bassu! Po nadmíru vydařeném Markyho vystoupení v lednu nás tentokrát čeká britská dvojice djs George Levings & Guy Brewer, neboli Commix. Českému publiku přijedou představit své aktuální album Call To Mind. Na této desce najdeme hitovky jako 'Be True', 'Satellite Type 2' a 'Strictly,' které duněly drum’n’bassovou scénou po většinu minulého roku. Jasný průrazný sound založený na geniálně prostých nápadech, strhující atmosférické tracky a živočišné perkuse, tak znějí Commix právě teď.
 
Commix se vydali po stopách legendárních drum’n’bassových alb jako 'New Forms' od Roniho Size, 'Timeless' z dílny Goldieho a 'Hold Your Colour' od Pendulum a jedinečným způsobem zachytili drum’n’bass roku 2007. Vlivy minimal techna i starých soulových desek naroubovali na průzračně čistou drum’n’bassovou rytmiku, a znějí tak maximálně podmanivě a všestranně.

Vedle hlavních hostů uslyšíte samozřejmě i rezidenta Ghonzalese, kterému budou na hlavní stagi hudebně asistovat Deadly Viperz a Honey. Chill out tentokrát v breakbeatovém duchu režírují Electrom a Luke Skunkwalker.

Album Call to mind k poslechu:
zde

Links:
www.myspace.com/commix

Připravujeme:
21.03.2008 BUSH - High Contrast
18.04.2008 BUSH - Andy C & Mc GQ
21.06.2008 BUSH - London Elektricity DJ set & MC Wrec

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 
Dvojka Commix na únorové Bushi v Roxy
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016