PARTYINFO

 

BUSH - CALL TO MIND EDITION!

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Commix (metalheadz/hospital, uk), Ghonzales (roxy booking), Deadly Viperz (akira&anakin, myspace.com/deadlyviperz), Stanzim (radio 1), Honey (shadowbox.cz)

2nd stage - Electrom (breakbeat.cz) & Luke Skunkwalker (breakbeat.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
 
Commix vystoupí již tento pátek v Roxy
Dvojka Commix na únorové Bushi v Roxy
Dvojka producentů z Cambridge George Levings a Guy Brewer, známější celému drum'n"bassovému světu jako Commix, přijede v 22. února do Roxy představit své nové album 'Call To Mind', vydaného na labelu Metalheadz. To má slušně nakročeno k tomu, stát se jednou z nejzásadnějších desek žánru. 
 
Commix se vydali po stopách legendárních drum’n’bassových alb jako 'New Forms' od Roniho Size, 'Timeless' z dílny Goldieho a 'Hold Your Colour' od Pendulum a jedinečným způsobem zachytili drum’n’bass roku 2007. Vlivy minimal techna i starých soulových desek naroubovali na průzračně čistou drum’n’bassovou rytmiku, a znějí tak maximálně podmanivě a všestranně.

Na jejich desce 'Call To Mind' najdete jak pecky jako 'Be True', 'Satellite Type 2' a 'Strictly,' které duněly drum’n’bassovou scénou po většinu minulého roku, tak i plno novinek. Hluboké basy, okouzlující atmosféra, sexy future funk v tracku 'How You Gonna Feel' s hlasem Steva Spaceka, věc 'Emilys Smile,' v níž rozpoznáte vliv veteránů 808 State, i subtilní techno remix věci 'Satellite' z dílny Underground Resistance.

Přijďte si tento drum’n’bassový klenot poslechnout naživo. V pátek 22. února na Bushi v Roxy.

www.roxy.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016