PARTYINFO

 

CLIMAX

Datum konání:
23.02.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler (chrissadler.com), Groove Dan (kinetic), Deny (kinetic), Efendy (djefendy.com)

2nd stage - Tall & Click Joe
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 170 czk
 
 
Sobotní Climax v pražské Roxy
Na sobotním Climaxu se kromě rezidenta Chrise Sadlera obejví za gramofony také Grove Dan, který patří v současné době mezi nejžádanější dje na jihu Čech. Za jeho téměř desetiletou djskou kariéru stál u zrodu mnoha zajímavých počinu na tamnější alternativní scéně. Jeho sety se vyznačují energickým beatem, má rád výraznou basovou linku, doplněnou o melodické prvky a groovy vocals. Mezi své oblíbené labely řadí např. Fine Tune, Subliminal,Electron,Voices,Congos...
 
Grove Dan a jeho lednových TOP 5 jsou:
1. RAINER WEICHHOLD Bamboo
2. CIREZ D Teaser (Deadmau5 Rmx)
3. DJ TOCADISCO Morumbi
4. NAMITO City Of Gods
5. PEDRO TROTZ Soller

Dalším hostem, kterého uslyšíte na hlavní stagi, je Grove Danův kamarád a další významný člen jihočeské hudební základny Deny. Zapomenout nesmíme ani na Efendyho z Českých Budějovic, který se řadí mezi nadějné české dje, jehož repertoár se dotýká téměř všech stylů od progressive po breakbeat. Chill out obsadí na tento večer dvojice Tall & Click Joe. Klub otvíráme klasicky v deset. Pokud stiháte do 23:00, neplatíte ani korunu, později už korun 170.

Pro všechny příznivce Climaxu máme zároveň “dárek” na březnové vydání, na které dorazí legendární Hoxton Whores! Dvojice pánů Gary Dedman a Kevin Andrews mají za sebou více než patnáctiletou djskou kariéru a jejich bohatá produkce obsahuje kromě hitovek i nejeden slavný remix (Faithless, Glc, Kathy Brown, Danny Howells, Moloko, Infernal, Judy Cheeks & Todd Terry...). Uvidíme se 29.3. na Climaxu!

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016