PARTYINFO

 

LOLLYPOP KARNEVAL - 6TH ANNIVERSARY

Datum konání:
08.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém, Lumiere, Ondřej, Matthew Ruppert (Monkey Business)
Popis:
start 22:00, vstup kluci do 23:00 zdarma
 
 
Lollypop oslaví šesté výročí v Radosti FX
Zní to skoro neuvěřitelně, ale opravdu je tomu již 6 let od doby, kdy se otevřely brány prvního Lollypopu. Tehdy se psal rok 2002. Od té doby jste každý měsíc mohli navštěvovat tento večer, který se díky svým 6.narozeninám může těšit přívlastkem jedné z nejdéle fungujících klubových nocí u nás.
 
Lollypop je na naší scéně rozhodně výjimečným počinem. Jedná se o jedinou pravidelnou gay friendly night v jednom z našich nejznámějších klubů. Především díky vlivu českého módního návrháře Josefa Čechoty doznal tento večer za poslední rok několik zásadních změn a posunul se tím i za hranice toho, co je jen standartní party. Lollypop je dnes kultovním setkání pražské, ale i mimopražské klubové gay komunity, kterou běžně doplňují i klasičtí návštěvníci klubu. Neopakovatelná atmosféra přitahuje stále nové a nové příchozí. Lollypop je klubový fenomén, kde se hraje ta nejlepší houseová muzika v pravém slova smyslu. Když by někdo chtěl tvrdit, že klubový house je mrtev, doporučuji mu dorazit na Lollypop.
6.narozeniny oslavíme ve velkém stylu. Vedle residentů akce djů Lumiera a Viléma a jejich hosta dje Ondřeje vystoupí jeden z našich nejlepších zpěváků, frontman kapel Money Business a G-Point Hunters Matthew Ruppert.

Těšit se můžete i na skvělou Lady Crystal , karnevalové dekorace a náladu a také na kostýmy módní návrhářky a stylistky Terezy Dvořákové, skvělé tanečníky a karnevalové dárky od Southern Comfort.

LOLLYPop – 6.výročí pátek 8/2/2008 Radost FX Club.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016