PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
15.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Jeff Automatic (uk)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
The Shoes nahradí v pátek Jeff Automatic z Londýna
Milí Plastique fans, v úterý večer jsme obdrželi překvapivou informaci, že projekt The Shoes na páteční Plastique nevystoupí. Důvodem je prý pracovní vytíženost ve studiu a příliš časté koncertní vystupování. Kluci si prý potřebují odpočinout. My na to můžeme říci pouze to, že jsme z jejich přístupu řádně otráveni a myslíme si o tom všem své. Neměli jsme moc času, ale i přesto se nám na poslední chvíli podařilo sehnat skvělou náhradu, londýnského dje Jeffa Automatica.
 


JEFF
je residentem londýnských nocí Transmission, Club NME, Voltage a Halfcut. Každé dva měsíce také pravidelně dojíždí do španělských klubů Razzmatazz (Barcelona) a Low (Madrid). Během posledních pár měsíců procestoval kluby jako Secret Garden, The Glitz, Mystic Disco (London), The Annex (New York), Atomic Cafe (Munich), Confetti (Alicante), ale i třeba Manumission na Ibize.

Londýnský magazín TIME OUT o něm prohlásil : „Yes, he really is excellent.“ JEFF je opravdu skvělý a tuhle jízdu si v pátek vychutnáme zase všichni společně.

www.myspace.com/jeffautomatic


Tešíme se na Vás.

Vectif & Tvyks
 
Vectif a Tvyks znovu společně na Plastique

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016