PARTYINFO

 

REMEMBER HOUSE

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka, Brian S (nl), Airto, Formi
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Remember House @ Radost FX
Party Remember House je jedinečným počinem na pražské hudební scéně. Pokusů o znovuvzkříšení starých houseových hitů u nás již proběhlo několik, ale naprosto systematicky se tímto hudebním soundem zabývá od září 2007 pražský klub Radost FX pod taktovkou naší djské legendy DJe Loutky. Akce tohoto typu zažívají dnes v Evropě obrovský comeback a například v sousedním Polsku na ně pravidelně dochází okolo 2000 lidí!
 
Pražská houseová scéna byla již od samých počátků jednoznačně provázána s tou holandskou a tak během 90.let minulého století vzniklo několik pevných pout na Amsterdam a naši a holandští djs se několikrát vzájemně ve svých metropolích navštívili. Legendárními se staly především noci Shake, pořádaných agenturou Roxydust a spolu s nimi pak také djská jména jako Marcello, 100% Isis, Dimitry, Joost van Bellen, Brian S, Koenie a další.

Ono skvělou atmosféru klubové zábavy se vám tak naprosto dokonale snaží navodit party REMEMBER HOUSE. Kdo měl možnost jí navštívit, musí nám dát za pravdu. Naprosto unikátní atmosféra, skvělé publikum, fantastické djské výkony a velmi příjemné prostředí Radosti FX jsou těmi správnými důvody tuto party navštívit znovu a znovu. Pro ty, kteří snad ještě na tuto akci nedorazili tu máme malou pozvánku na její únorové vydání. Vedle LOUTKY svůj old school houseový set zahraje i další české legendy DJ AIRTO a DJ FORMI, bývalí členové legendárního Roxydustu a jako host se představí pražské houseové smetánce dobře známý holanďan a u nás velmi populární BRIAN S z amsterdamské agentury Barkers.

Přijďte si zavzpomínat.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016