PARTYINFO

 

O2 DANCE MUSIC AWARDS WARM UP - MINIMAL VS TECHNO

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Sven Hanke aka Czernobyl (vibe mag/rabaukenalarm, de), Kaisersoze (aleph), Daho & Ginger (nula2.cz), The Kaos Boys (minimal set)
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk, pro hlasující do půlnoci zdarma
Line-up:
21:00 - 00:00 The Kaos Boys
00:00 - 02:00 Kaisersoze
02:00 - 04:00 Sven Hanke
04:00 - 06:00 Daho & Ginger
 
 
Poslední informace k dnešnímu Minimal Vs. Techno v Retro Music Hall
Již dnes se uskuteční dva největší Warm Upy k anketě 02 Dance Music Awards. Máme pro vás kompletní praktické informace k tomu v Retro Music Hall. Dozvíte se o detailech hlasování a získání vstupu zdarma, o speciálním řešení klubu pro tento večer, dj technice, světlech, barech i after party. A kdo že to zahraje? Německý dj Sven Hanke a čeští Kaisersoze, Daho & Ginger a po Opening Party vychvalovaní The Kaos Boys.
 


Vstup

Pro hlasující v anketě 02 Dance Music Awards do půlnoci zdarma, jinak za 100 kč.

Hlasování do 02 DMA
V rámci urychlení doporučujeme hlasovat přes internet ještě před samotnou akcí. V tomto případě stačí na místo přijít pouze s potvrzovací smskou.

Hlasování bude zároveň možné i na místě a to u hostesek u vstupu do klubu před samotným průchodem ochrankou a pokladnou. Zde odhlasujete stejně jako z domova a s potvrzovací smskou pak projdete dovnitř do klubu.

Za platnou sms se považuje pouze sms potvrzující úspěšné hlasování odeslaná z čísla 9030903.

Řešení stage pro tento večer
Vzhledem k vašim reakcím na schody uprostřed parketu jsme se rozhodli provést malý experiment a schody pro tento večer zarovnat s podlahou. Parket tak bude zcela rovný od kraje po kraj celého hallu.

Technika
Pozitivní informace pro hudební fajnšmekry: Poprvé se tentokrát nebude hrát z cd ale pouze a jenom z gramofonů a to hned ze čtyř Technics SL-1210 a dvou mix pultů Pioneer DJM-600!

Světla
Lightshow mimo standardní výbavu klubu opět doplní laser.

Bary
Mimo dvou pevných barů nebudou opět chybět dva mobilní. Ceny tradičně české, Staropramen 35 kč (0,5l), Vodka 50 kč, Redbull 75 kč, k tomu levné koktejly i spousta dalších drinků.

Doprava
Pro ty kdo by Retro Music Hall neznali, přikládáme mapu. Metrem nebo tramvají do stanice Náměstí Míru a odsud cca 100 metrů do ulice Francouzská, druhý dům po pravé straně je Retro Music Hall.

After Party
Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall se konají v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1 (www.studio54.cz). Klub je vzdálen pouhé 2 km nebo tři stanice autobusem 135 do stanice Náměstí Winstona Churchilla.

Thonyk
info@thonyk.com


 
Anketa s DJi k Minimal vs Techno v Retro Music Hall Minimal vs Techno v Retro Music Hall již tento pátek O2 Dance Music Awards Warm Up v Retro Music Hall

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z O2 DMA Minimal vs. Techno v klubu Retro od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016