PARTYINFO

 

CARNAVAL - DEEP FOREST

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Fun, Macio, Konrad
Info:
http://www.janakbros.cz
Popis:
start 21:30, vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Carnaval – Deep forest v klubu PH+
Přestaňte snít a připravte se na další fantastický hudební zážitek. Čeká na vás další Carnaval night. V pátek 1. 2. 2008 můžete znovu okusit blahodárný účinek této noci. Budete se proplétat nekonečnou a tajemnou krajinou pralesa, kde na vás i v těch nejhlubších zákoutích čekají rytmy, které pohlcují tělo i mysl. Tóny se vámi propletou jako liány a nepustí vás až do rána. Přichází Carnaval – Deep forest!
 
Dj Macio, duchovní otec a rezident této úspěšné noci vám jako obvykle přiváží velice výjimečného hosta. Tentokrát se jako exklusivní host představí jeden z pionýrů house music v Čechách Dj FUN. Tento hradecký patriot propadl house music na začátku 90. let, právem o něm tedy můžeme hovořit jako o průkopníkovi a legendě v tomto směru. Od roku 1996 pravidelně vystupuje v nejvýznamnějších klubech po celé ČR / ROXY, Radost, Mecca, Le Clan, Chateau.

V letech 93 – 98 působí na rádiích Labe a Life, kde se kultovním pořadem stává jeho TOP 20 radia Labe, později TOP 10 Hot Dance. V roce 1998 otvírá svůj vlastní klub D.I.S.C.O.2001, který je ještě téhož roku vyhlášen časopisem Tripmag jako 5. nejlepší klub v ČR. O dva roky později se již opravdu dostává na špičku, když vstupuje do nejznámější bookingové agentury Lighthouse. Pod tímto bookingem se objevuje vedle největších hvězd scény – Carl Cox, Bushwacka, Get Fucked, Inland Knights nebo Circulation a vystupuje na významných akcích – Creamfields 2002, Summer of Love 2000, Open Air Fields 2000, 2002, 2003, Carl Cox festival 2005, Vibrations 2006 a to je jen zlomek jeho úspěchů.

Stylově Dj FUN charakterizuje svoji hudbu jako energický „funky jazzy deep“ house s atmosférickými plochami a melodiemi, které zpestřuje příjemnými vokály. Pokud chcete prožít noc, jejíž gradace vystoupá až k samotným bohům pralesa, není nikdo lepší než Dj Fun. Přijďte se o tom sami přesvědčit. Chybět nebude, jako již tradičně, ani Dj Konrad (UK) a samozřejmě resident Dj Macio, kteří vás spolu s Funem, provedou nekonečnou krajinou house music. Carnaval – We love that euphory!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016