PARTYINFO

 

COLD BEATS 6

Datum konání:
15.02.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - Trix
DJs:
Spyro, CZScream, Nix Fungate, B.UNQ!, Jordy, Hash, Scarp, Noise
Info:
http://www.dbeats.cz
Popis:
start 20:00, vstup 70 czk
 
 
Šesté vydání brněnské techno akce Cold Beats
I v novém roce se o slovo hlásí zavedená techno klubovka, která proběhne 15. února v brněnském klubu Trix. Za gramofony a notebooky se tentokrát vystřídá sedm ostřílených borců a premiérově se na party Cold Beats představí i Žena za pultem! 
 
Exkluzivním headlinerem bude člověk, který už pár let patří mezi špičku českého DJingu, borec, který si zahrál na akcích jako TimeWarp, Summer of love, Creamfields, Apokalypsa, Tiesto tour, objev roku 2004 v anketě DMA Awards, člen prestižního bookingu KneDeep - DJ SPYRO! Jeho jméno však v line-upu obklopují další talentovaní baviči - jmenovitě CZScream, který sklidil nevídané ovace na posledním Pig Festu, nebo jeho hardtechno kolega Nix Fungate, který se do Brna chystá přivézt a v plné síle předvést veškerý svůj technický arsenál!

Na pomezí techna a hardtechna bude balancovat energická DJka B.UNQ! - usměvavý anděl s ďáblem v těle se již těší na svou premiéru před moravským publikem a slibuje nám ukázat co proto. Aby si však na své přišla i něžná část publika, pozvali jsme z jihu Moravy zkušeného producenta s chlapeckým kukučem - Jordyho, který se nás chystá rozveselit a rozkřepčit svým domácím funky/groovy technem. V podobném stylu se ponese i set rezidentního DJe Scarpa; o trochu temnější, ale neméně energické podání techna se dočkáme od pana domácího Noise a minimalizující prvky ve svém techno setu předvede rezidentní DJ Hash.

O plné prožití rozmanitých beatů se postará posílený zvukový aparát či speciální světelné efekty a chvíle relaxu Vám zajisté zpříjemní dobře zásobený bar s lidovými cenami nebo stolní fotbálek zdarma.

www.dbeats.cz

Klub Trix - Reissigova 1 / Brno, Královo pole
Z Hlavního nádraží šalinou č. 1 směr Řečkovice (z Moravského náměstí i č. 6 a 7) na zastávku Šumavská (zastávka za Flédou). Potom dále ve směru kolejí a po pár metrech uvidíte první odbočku doprava a rohovou hospodu Tatra – hned vedle ní se nachází klub Trix.

Vychytávky:
Posílený zvukový aparát, posílený světelný park, stolní fotbálek zdarma, šatna
Kapacita klubu je omezená!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016