PARTYINFO

 

MOSVEGAS

Datum konání:
02.02.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Nik-One (moskva), Roccaflex Crew (jamajka), T-Glock mMadagaskar)
Live:
Detsl a.k.a. Le Truk (moskva), Berezin (P-13), Moses Shaggy (egypt), Legion (MCPD)
Popis:
start 21:00, vstup 250/300 czk, vip 490 czk, módní přehlídka luxusních značek Rocawear a Phatfarm, premiéra snowboard videa Burton, výstava motocyklů KTM
 
 
Ruská rapová legenda Detsl vystoupí v Praze
Natolik jsme se soustředili na dovoz americké krve do české země, že zapomínáme na ty, kteří stále existují na východě. Do Prahy má totiž dorazit legenda ruského rapu Detsl.
 
Mnoho z vás o něm nemusela slyšet, ale nevadí, nepropadejte panice. Pokud znáte P-13, jsme na dobré cestě. Detsl pochází z Moskvy, zrovna vydává novou desku „Mosvegas“ a v Ruské federaci patří mezi průkopníky ruského hip-hopu. Kdybych přeháněl, tak řeknu, že Detsla znají i babičky. Od vydání jeho debutového alba „Kto ty?“ uplynulo již osm let a za tu dobu stihl tento rapper mnohé… Stal se reklamní tváří společnosti Pepsi, získal několik hudebních cen a hlavně – představil rap masovějšímu publiku. Detslovo jméno se může spojovat i s jeho druhým nickem Le Truk, se kterým se prezentuje již od alba „Detsl Aka Le Truk“ z roku 2004. Již 4 roky nevydal žádnou desku, nicméně do alba „Mosvegas“ vložil všechen ten „prozevlený“ čas. A právě skladby z nového počinu, i jeho největší hymny budete moci zřít 2.2. v klubu Retro Music Hall.



Proč jsem se na začátku článku zmiňoval o P-13? Protože DJ, který přijede s Detslem je spjat právě s touto kapelou. Na mixtapu DJ Nik-One „Inteligentnyj Chuligan Vol. 1“ se objevili jak MC Ligalize, tak samotní Danny B a.k.a. Berezin a Molodoy. Když P-13 jeli tour po České Republice, DJ Nik-One stál za gramcemi. Na začátku letošního roku vydal Nik-One mixtape „Poetry Nights“, jejž přiveze do Prahy.

Došlo take i na pražsko-ruského rapera Danny B a.k a. Berezin. Jeho čtrnáct zářezů čítající sólo CD "P13" vychází na labelu Bigg Boss. Materiál se nahrával na třech různých místech; v Ristově studiu Subworx, Trafikově domácím hřišti Star Works a na Jižáku u Tomáše Sochůrka.

Na Berezinovím albu kromě solových věci máte také možnost uslyšet i společné tracky, z pražské sceny (Orion, La4, Supercroo), Slovensko zastupuje Čistychov, Polsko - Sokol a Boski z Firmy.

Produkci si Berezin objednal pestrou a vzhledem k přítomnosti německých (Mr. Al, Mixam a Bobidzimer), polských (Piero) a slovenských (Abe z H16) jmen se jedná o internacionální tým. Tuzemskou školu pak zastupuje DJ Mike Trafik a Risto s Lukasem Skunkwalkerem.

Na akci vystoupí také Roccaflex Crew, Moses Shaggy, Legion a DJ T-Glock. Program bude navíc doplněn módní přehlídkou luxusních značek Rocawear a Phatfarm, výstavou motocyklů KTM a čerstvým snowboard vidiem Burton. Vstupenky seženeš v síti Ticketstream za 250,- i s poplatky nebo na místě za 300,-. VIP zóna 490,- Kč

Nikita, Bobby / Bbarak.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016