PARTYINFO

 

BROKENBEATZZ

Datum konání:
29.02.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Babe LN (roxy.cz), Bifidus Aktif (shadowbox.cz), Crash (ara company), Edison (undergroundcity.cz), VJs Trippl Krippl (visual system)
Info:
http://www.myspace.com...
edison@email.cz
Popis:
start 21:30, vstup 50 czk
 
 
Brokenbeatzz - DnB Sessions v plzeňském Neutralu
Zimní vydání polámané Brokenbeatzz se uskuteční v pátek 29. února 2008 v plzeňském Neutralu a milovníci drum & bassu se mohou opět těšit na nejlepší selekci z české scény. Tentokrát přivítáme DJku Babe LN, hrající pod bookingem klubu Roxy, a současně moderátorku Radia 1. 
 
Ačkoliv Babe LN působí na scéně již přes patnáct let, stále skvěle drží krok s dobou a ve svých setech nabízí jak klasiky, oldschool tracky tak aktuální pecky. Svým charisma zpoza gramofonů navíc okouzlí naprosto každého; bez jejího nezaměnitelného hlasu z vln Radia 1 si pak nejeden posluchač neumí svůj život představit.



Pořádnou vychřicí zlomeností vás roztančí Bifidus Aktif (Shadowbox.cz)! Myslím, že jej není třeba představovat, neboť jeho vynikající výkon na naší party Storm mluví za sebe. Pokud byste ho však chtěli poznat blíže, doporučujeme Commercial Suicide mix, který byl nedávno nahrán jako malý předkrm pro akci Take Control. Naleznete ho společně s dalšími mixy na www.shadowbox.cz/bifidusaktif.
     
Z Chomutova dorazí mladý DJ Crash z Ara Company, jehož doménou jsou variabilní sety zahrnující liquid funk třeba od High Contrasta, hitovky od Roni Size i tvrdé beaty od Noisie. Chomutovský Crash se zatím s úspěchem kromě domácí Kotelny představil například v ústecké Ulitě nebo litoměřické Terase.

Na Brokenbeatzz vás zve residetní DJ Edison a člen nového informačního webu www.undergroundcity.cz, který byl oficiálně spuštěn začátkem ledna 2008.

www.myspace.com/edisoncz

O velkoplošnou videoprojekci, která bude opět servírována živě, se postarají Trippl-Krippl (VJ KLL @ VJ ZMTK ze Starého Plzence). Vizuální podívanou umocní dva lasery, zimní dekorace a další efekty.  
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016