PARTYINFO

 

EFFECT HOUSE CELEBRATION

Datum konání:
13.02.2008 - středa
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
HouseXit Bros.DJs aka Shkobiss Vs. Marshal (myspace.com/shkobiss, myspace.com/djmarshalldj, myspace.com/housexitdjs), Stefi (myspace.com/djstefi)
Popis:
start 22:00
 
 
Effect House Celebration v Pekelnym baru
Už jak více než rok se každou středu odehrává v Pekelnym Baru mejdan s názvem Effect House Celebration. Tento mejdan se stal po určité době velmi uspěšný a my Vám chceme nabídnout trochu změny, aby se tato party nestala pro Vás nestala všední.
 
Rezidenti této noci, Adam Cloud, Shkobiss, Marshall, Pete Walk, Katie, Hozzy se Vám už nebudou představovat všichni v jednom večeru, jak tomui bylo doposavad, ale každý dostává prostor v jedné středě v měsíci, kde se můžete těšit určitě na zajímavé hosty, které si budou rezidenti Effect House Celebration zvát. Takže těšte se na novou tvář Vaší oblíbené středeční party, kde na Vás čeká spousta kvalitní elektronické hudby!!!



Tato středa připadla dvojici Shkobiss a Marshall, které znáte také jako HouseXit Bros.DJs, a ty si pozvali jako hosta mladého, nadějného, pražského dje Stefi. Tento večer bude klubem otřásat Electric Rhythm House Music, pod čím si můžete blíže představit temnej a hodne ostrej house, minimal a groovy funky house!!! Tak se přijdte pokochat pořadnou klubovkou, kde uslyšíte pořadně vypečenou House music.

Vstup je zdarma a startujeme od 22 hodin.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016