PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
23.02.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Michael C, Štěpán Bruck, Subgate, Rewalkers
 
 
Impress s Michaelem C již v sobotu v Pekelnym Baru
Pokud již máte nějaké plány na příští sobotu, zrušte je! Pokud ne, tak určitě doražte na další pokračování stále více populární rezidentní noci projektu RewalkersImpress, která se stala jednou z nejpopulárnějších akcí v pražském Pekelném baru, který můžete najít nedaleko Anděla v ulici na Bělidle.
 
Hlavním hostem tohoto dílu bude ostřílený a všem dobře známý matador halových parties Michael C, který se za svou relativně krátkou kariéru objevil po boku světových jmen jako jsou Tiësto, Ferry Corsten, Paul van Dyk nebo Armin van Buuren.

Dalším hostem pak bude rezident oblíbené brněnské trancovky E-motion – Stepan Bruck. Jeho styl hraní by se dal nejvíc přiblížit k uplifting trance často preferující vokály a v současnosti i melodický příjemný progressive.

Pod pomyslným kotlem také zatopí ostřílený Subgate, který má na svém kontě řadu prestižních vystoupení na parties a festivalech, na kterých vystupoval spolu s Lexy & K.Paul, Makatonem nebo X – press2.

Nesmíme zapomenout na rezidenty, bez kterých by Impress nebyl Impressem. Pánové Rewalkers aka Pete Walk a Rewis pro Vás již teď připravují tracky, ze kterých Vám narostou opravdové pekelné růžky. Nutno podotknout, že těmto pánům to dohromady pěkně šlape jak za mixem, tak i ve studiu. Jejich nového tracku Aliencity se brzy dočkáte na labelu Inspired Recordings.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016