PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
08.02.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Chris Sadler, Ivan M. (live sax), Marwin Shamma, T. T. Soulgangster
Popis:
start 21:30, vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Chris Sadler na únorovém vydání Roxy Rocks
Únorové pokračování vaší oblíbené noci Roxy Rocks přináší jednoho z nejuznávanějších a nejdéle hrajících DJů u nás v ČR - DJe Chrise Sadlera.
 
Není třeba tohoto sympatického angličana nijak více představovat. Za ta léta si Chris upevnil svou pozici nenahraditelné součásti české taneční scény, hrál pravidelně více než 100 bookingů ročně a na akcích s účastí až 20.000 lidí. Výsledky několika anket jsou důkazy o jeho popularitě: v roce 1999 Chris byl zvolen mezi 3 nejlepší DJs v zemi čtenáři časopisu Trip a na stránkách Techno.cz, v roce 2000 čtvrté místo Czech Dance Music Awards a v roce 2003 druhé místo v anketa DJ Of The Year na stránkách Technsco.cz.

Opět se těšte na kompletní vystoupení všech rezidentů této noci, a to ve složení DJS Marwin Shamma & T.T., které doplní svým živým vysoupením Saxofonista Ivan M. . Ten nám na lednové Roxy Rocks znovu dokázal, jaký je to kouzelník. Spojení jeho živého elementu s DJskou produkcí je vždy zážitek až do ranních hodin.

se v roce 2007 stává rezidentním saxofonistou párty „THE POISON“, REPUBLIC ARTISTS – London, Look Better Naked - Praha, Ibiza, rezidentem párty „IN BED WITH SPACE“ – Space-Ibiza. Nahrává tři skladby pro CAFÉ DEL MAR album (s producentem a flamengo kytaristou PACO FRNANDEZEMEM) a dj track pro DJ BRUNO FROM IBIZA (ex Café Del Mar)...
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016