PARTYINFO

 

SILENCE

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Marek Řeřicha (radio infinity), Carrione aka Diesel Phunk (djcarrione.com), Rescue (phure-rythm), Petra (radio infinity)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 - 22:00 Marek Řeřicha
22:00 - 00:00 Carrione aka Diesel Phunk
00:00 - 02:00 Rescue
02:00 - 04:00 Petra
04:00 - 05:00 back2back
 
 
Silence - nová noc v pražském Vertigu
Pražský klub Vertigo si na páteční noc 22.2.2008 připravil premiéru noci Silence, jež poprvé spojí léty osvědčená djská jména s různými pohledy na klubovou zábavu. Vstup pro všechny tancechtivé zdarma.
 
Silence je název zcela nové noci v pražském klubu Vertigo. Noci, která nabídne všem pořádnou porci zábavy v nastalém tichu po burácení všedních dní. Tóny této noci budou balzámem pro unavené a lékem pro deprimované. Dokážeme vám, že naše pojetí tiché hodinky umí opravdové zázraky.
Aby naše terapie byla zcela úspěšná je zapotřebí pozvat kvalitní lékařský tým, který si umí za každé okolnosti poradit, proto padla volba na dje osvědčených jmen. Každý z nich je osobností sám o sobě, každý z nich má svůj vlastní pohled na hudební nabídku noci a umí ji náležitě prezentovat. Každý z nich byl či je rezidentem své vlastní noci ve známém klubu. Ovšem dohromady zatím nikdy nevystupovali!

Za djským pultem se v rámci nové noci Silence v pátek 22.2.2008 postupně objeví djs Rescue, Carrione aka Diesel Phunk, Djane Petra a v neposlední řadě i Marek Řeřicha. Noc tedy rozhodně nebude pouze o jediné hudební vizi, protože každý z vystupujících djs bude rozvíjet svůj hudební příběh noci, což znamená jen jediné – noc plná zábavy a opravdu širokého hudebního spektra. Nastupte na eskalátor, poslední vlak pracovního týdne odjel a vy si užijte ticha!!! SILENCE!!!

PS.: původně jsme chtěli noc nazvat KITCHEL, ale generálnímu sponzorovi noci Kovohutím Evžena Nebřezského došla chirurgická ocel :).

Vertigo club:
Nově zrekonstruovaný klub Vertigo naleznete v Praze 1 nedaleko Václavského náměstí na rohu ulice Havelské a Uhelného trhu v budově číslo 4. Na místo konání se dostanete pěšky ze stanice metra Můstek (trasa A a B) či z tramvajové zastávky Národní třída. Vstup na tuto akci je zdarma.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016