PARTYINFO

 

V9KEND PRAGUE MUSIC WEEKEND - URBAN DAY

Datum konání:
01.03.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Daddy G (Massive Attack, uk), DJ Krush (sony, japan), Wich (Indy & Wich), Swords (be), Tuco (uk)
Info:
http://www.v9kend.com
Popis:
start 20:00
 
 
Registrace skončily, vstupenky jsou již jen v předprodeji
Na V9kend jen za dobrovolné vstupné!
Párty V9kend je tu už za dva týdny a jeho organizátoři přiznávají, že na začátku od této akce chtěli mnohem víc. Hodně se změnilo, dlouho se čekalo a mnohé nedopadlo podle původních představ. Ať už jsou ale důvody jakékoliv, je nejvyšší čas se k tomu celému postavit čelem, a tak promotéři uspořádali unikátní akci. 
 
Pojďme to udělat jinak.

Chceme, aby V9kend byl super mejdanem se skvělou muzikou a atmosférou. Vzhledem k lineupu prvního ročníku víme, že muzika skvělá bude. Atmosféru dělají návštěvníci a my jsme jaksi ztratili čas, stejně jako jsme si pošramotili vaši důvěru. V současnosti nejsou předprodeje nijak vysoké a my víme, že poloprázdná akce by neměla tu správnou atmosféru, o kterou nám jde především. Byla by to zase další obyčejná párty a to s V9kendem určitě nezamýšlíme. Naopak.

Abychom si zpět získali Vaši důvěru, máme tu pro Vás akci, kterou jsme malinko okopírovali od Radiohead, kteří nás inspirovali k následujícímu kroku: Nabízíme zájemcům, kteří se včas tento týden zaregistrují, možnost přijít v pátek 20.2. a v sobotu 1.3. na V9kend za dobrovolné vstupné.

Sami oceňte, za kolik si nás a téhle párty ceníte. To je fér, ne?

To, že my jako organizátoři na párty proděláme, si tentokrát poprávu zasloužíme a my to víme. Nezaslouží si to ale zahraniční vystupující umělci DJ Krush, Apparat, Ellen Allien či Daddy G, nezaslouží si to ani čeští vystupující.

Více jak 10 let zkušeností nám říká, že pokud bychom postupovali takto i nadále, tak nás čeká průměrný večírek s pár stovkami návštěvníků. Chceme si ale zachovat tvář promotérů, kteří akce dělají pro návštěvníky a raději si tentokrát odepřeme zisk. Chceme, aby vás párty bavila a abyste si ji maximálně užili. Chceme založit tradici nového zimního festivalu V9kend, na které budeme moci pracovat i v budoucích letech.
 
Pojďte tedy na V9kend za takové vstupné, které vy sami uznáte za vhodné.

Co proto udělat? Stačí se zaregistrovat na www.v9kend.cz v sekci Tickets. Zpět Vám přijde potvrzující email, který si vytisknete a ukážete u vchodu.

Akce platí v týdnu od pondělí 18.2. do neděle 24.2. 2008 pro prvních 500 zájemců na každý den (nabídka se týká pátku 29.2 v Abatonu a soboty 1.3. v Retru, nabídka se nevztahuje na čtvrtek 28.2. v Radosti)

Uvidíme se tam!

V9kend team
Aleš Bleha, Tomáš Zilvar, Dušan Gajdoštík a Dalibor Frankovitz


Upozornění: Pokud se nechcete registrovat nebo nás chcete podpořit zakoupením vstupenky v plné výši vstupného, pak si po celou dobu akce můžete zakoupit vstupenky v síti TICKETPRO – www.ticketpro.cz. Cena vstupenky je 350 Kč v předprodeji na den.

V9KEND Prague Music Weekend / Electronic Day Abaton Praha Pátek 29.2.2008 Live in concert: Apparat (Shitkatapult, DE) DJs: Ellen Allien (BPitch Control, DE), Weki (Bukanýr, CZ), Home (Kne Deep, CZ), Joshek (XMAG, CZ), Subsist & Ala (Klika, CZ) V9KEND Prague Music Weekend / Urban Day Retro Hall Praha Sobota 1.3.2008 DJs: Daddy G (Massive Attack, UK), DJ Krush (Sony, Japan), Wich (Indy & Wich, CZ), Swords (BE), Tuco (UK) 

Více informací: www.v9kend.com
 
V9KEND hlásí změny

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016