PARTYINFO

 

CREAMFIELDS CENTRAL EUROPE WARMUP TOUR

Datum konání:
26.04.2008 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Besední dům
DJs:
Lucca, Tripmain, M.Cooper, Lucasch, 911
Popis:
start 21:00, vstup 120/150 czk, Akce - prodej vstupenek 2 za cenu 1 - omezené množství 30 ks.
 
 
Creamfields Central Europe - Warm up TermX special
Vážení přátelé kvalitní taneční zábavy, mám tu čest vám oznámit, že v sobotu 26.dubna k nám na Vsetín zavítá po čtyřech letech dle statistik i praxe nejlepší česká Djka, producentka, mezinárodně uznávaná umělkyně Dj Lucca. Stane se tak v clubu Besedance na nejlepším mejdanu ve zlínském kraji TermX, který už sedmým rokem přiváží ty nejzajímavější jména taneční scény na Vsetín.
 
Tentokrát je party koncipovaná jako předvoj na letní festival Creamfields Central Europe, který předvede svoji českou mutaci na letišti v Břeclavi a svým potencionálem se už teď řadí mezi nejdůležitější taneční událost tohoto roku v česku. Lucca je profláknutým profíkem a naši zemi velmi dobře reprezentuje po celém světě. Stačí se podívat na její stránky www.lucca.cz a uvidíte, že každý týden je rozletěná po celém světě... jednou je to Amerika, Japonsko, pak Británie, Polsko, Německo, Argentina, Asie, atd, atd..

Její osobitý styl hraní a jedinečné podání techna ji přivedl až na Djský trůn, který okupuje již pěknou řádku let. Vydala několik kompilací, své DVD a v prvé řadě taky několik desek ze své produkce, které s oblibou a ctí hrají takové mega star jako je třeba Carl Cox. Tahle křehká blondýnka se už na Vsetín velmi těší a slíbila předvést brilantní koncert speciálně pro nás, na který budeme určitě dlouhou dobu vzpomínat.

Sekundovat Lucce bude Dj Tripmain. Tento rodák z Africké Zimbabwe se djingu věnuje taky už pár let. Taneční scéna ho uchvátila tak, že začal ve své rodné zemi hrát a v momentě se vyhoupl do nejlepších tamních klubů a cestoval tak, až dorazil  k nám do Čech, kde se mu zalíbilo a usadil se tady. V této době je tenhle šikovný černoušek chloubou nejlepšího českého klubu Mecca v Praze, kde má svoje rezidentní party a pravidelně si ho zvou promotéři na všechny významné události co se hudebního průmyslu týče. Vsetín má tu čest uslyšet jeho pojetí progresivního elektra a samozřejmě taky vlastní tvorbu, která je ovlivněna jeho rodnou zemí.

Tento skutečně hvězdný line up doplní ještě Dj Marcus Cooper, rezident hned několika klubů, např. Duplex Most a Club 54, promotérem party Free Fly a Perfect Balance. Marcus je hodně oblíbený svým funky progresiv stylem a je to hlavně bavič a jeho sety bývají nabité energií, která uvádí tanečníky přímo do tranzu:).

Dj Lucasch spolu s domácím zástupcem Djem 911 uzavírají nabitou pětku superstars umělců večírku TermX. Lucasche znají snad všichni, co byli alespoň na jedné akci zde na moravě. Je to boss největší booking agentury na moravě Strobe a taky opravdu zasloužilý umělec a profík v Djingu.

Na téhle, troufám si říct nejlepší a hvězdné party roku na Vsetínsku, se můžete těšit na sexy tanečnici Luciu, brilatní zvuk a světelnou show a mnoho mnoho porcí kvalitní taneční muziky. Návštěvníci této párty se mohou těšit na nezvyklé dekorace od agentury Mersey, která prostřednictvím festivalu Creamfields Central Europe podporuje projekt Daruj Krev.

Náplní projektu Daruj krev 2008 je upoutat pozornost zejména mladých lidí k dárcovství krve, poskytnout jim informace o dárcovství, motivovat je k dárcovství a zpopularizovat dárcovství mezi všemi bez rozdílu věku. Cílem projektu je oslovit mladé lidi od 15 až 25 let  v prostředí, kde tráví část svého volného času a seznámit je s důležitosti darovat krev.

Nezbývá mi nic jiného, než vám doporučit tuhle bezesporu nejlepší taneční událost na Zlínsku v tímto roce, která se určitě zapíše do dějin Vsetínského nočního života.. takže nezapomeňte 26.dubna dorazit do luxusních prostor Vsetínského Besedního Domu.

Jan Přikryl - promoter akce

www.mersey.cz
www.darujkrev.com
www.creamfieldcentraleurope.eu
www.creamfieldsclub.eu
 
Creamfields Central Europe warmup tour

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016