PARTYINFO

 

CREAMFIELDS CENTRAL EUROPE WARMUP TOUR

Datum konání:
26.04.2008 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Besední dům
DJs:
Lucca, Tripmain, M.Cooper, Lucasch, 911
Popis:
start 21:00, vstup 120/150 czk, Akce - prodej vstupenek 2 za cenu 1 - omezené množství 30 ks.
 
 
Creamfields Central Europe - Warm up TermX special
Creamfields Central Europe warmup tour
Přinášíme vám informace ke 4 warmup parties, které rozjedou celé zahřívací turné. Přehled všech warmupů najdete na adrese: www.creamfieldscentraleurope.eu/cz/warm-up-tour
 
Úvodní akcí celého turné bude party v českobudějovickém klubu K2 23.2.2008 a představí se zde DJ Louis Elio a místní support Wobr, Gregy a Jarda Beck. Čeká vás stylová výzdoba a také dárečky Vstupné je příjemných 70,-.

www.k2cb.cz



Termín další zastávky připadá na datum 14.3.2008, kdy zavítá do Jihlavy, konkrétně do klubu Falešná Morálka. Pořadatelé si jako hlavního hosta pozvali sympatickou DJku E-lite z Prahy.

www.falesnamoralka.cz

Již o 3 dny později je v plánu zahřát Prahu, a to v rámci oblíbených Free Mondays v Roxy. Jak bývá zvykem, začátek večera bude patřit koncertu. V pondělí 17. 3. se zde na warmupu představí česká kapela Lakeside X, jejíž skladba „Anywhere“ zní jako součást intra na oficiálním webu festivalu Creamfields Central Europe. Po koncertu se žezla ujmou „motači vinylů“ – sehrané djské trio z Brna Louis Elio, Tommy Riu a DJ Shala.

www.roxy.cz

Zatím poslední potvrzený warmup proběhne 26.4.2008 v Besedance Vsetín. Jedná se o pokračování dobře známé akce TermX. Hudební laskominy vám budou servírovat Djs Lucca, Tripmain či Marcus Cooper. Pořadatelé slibují cream dekorace, sexy gogoes, dárky zdarma, super zvuk a světla, laser show. Vstupné je 120/150,-

www.besednidum.cz/besedance

Přehled všech warmupů najdete na adrese www.creamfieldscentraleurope.eu/cz/warm-up-tour
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016