PARTYINFO

 

RUTA DEL BACALAO

Datum konání:
09.02.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Sergio Máñez (sergiomanyez.com, myspace.com/sergiomanyezvalencia, valencia, spain), Orbith (djorbith.com), Lucaso & Uwa (lucaso-uwa.dj)
Info:
http://www.obcanskaplovarna.cz
Popis:
start 22:00, vstup 200 czk, holky do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 - 00:00 The Kaos Boys
00:00 - 02:00 Sergio Mánez
02:00 - 04:00 Orbith
04:00 - 05:30 Honza Mayer
05:30 - 07:30 Sergio Mánez
07:30 - 09:00 MarcoS
09:00 - 10:30 Subgate vs Hozzy
10:30 - 12:00 Adam Cloud
12:00 - 13:00 Looky
 
 
Poslední informace k akci Ruta del Bacalao na Občanské Plovárně
Sergio Manyez a Orbith a velká electro noc tuto sobotu na Občanské Plovárně
Nová produkce v tomto klubu slibuje pozitivní změny které odstartují již tuto sobotu první velkou akcí s názvem Ruta del Bacalao. Headlinerem noci bude španělský dj, producent a majitel klubu The Mill - Sergio Manyez. Českou scénu pak zastoupí naše electro jednička dj Orbith a další. Mimo kvalitní hudby vás čeká první zásadní změna interiéru a to přestěhování dje tak aby byl víc v kontaktu s lidmi. Pokud se nechystáte na koncert The Underworld tak jste srdečně zváni, no a pokud se na koncert chystáte přijďte k po něm! Na akci totiž naváže after party a bude pokračovat až do odpoledních hodin.
 


Sergio Máñez, je jedním z nejlépe střežených tajemství španělské elektronické scény. Pochází z města Valencie u východního pobřeží, kde začal být od roku 1998 aktivní na taneční scéně. Jeho nevyhraněnost z něj udělala důležitou osobu na taneční scéně, s možností perfektně zvládnout většinu elektronických stylů a kvalitně odehrát set v každém klubu. Od října 2007 je majitelem a residentem klubu The Mill, kde udává kvalitu elektronické hudby do celé Valencie, a kde se s ním o vystoupeni dělí ti největší celosvětoví DJs. Jeho poslední novinky mluví taktéž o produkci spojené s otevřením jeho labelu Inner Movement - navíc podpořené vydáním dvou vlastních novinek včetně remixu“2 Rare People”. Jeho pile mu zatím přináší samé ovoce a takto nastartovaná kariéra bude jistě dlouhá.

Vedle něj se tento večer za djdeckem objeví mistr elektra - DJ Orbith, kterého díky tomu, že patří ke špičce česko-slovenské taneční scény již od roku 1999 téměř netřeba více představovat. Pravidelně vystupuje po celé ČR, a to jak v klubech, tak na velkých akcích (např. Summer of Love, Electric Kingdom Czech, Cocoon clubbing world tour Czech) a kromě toho se postupně dostává i do zahraničí (Mayday Hungary, M25 Poland, Macumba Spain). Do roku 2007 byl rezidentem akcí Elektra v pražské Roxy, ke které později přibyla i brněnská edice, která se stala nejlepší klubovou nocí za rok 2006, podle ankety Czech Dance Awards. Nyní se stal jedním z nejlepších vývozních artiklů právě ve Španělsku, kde v půlce prosince odletěl do Sevilly a zabodoval se svým setem v klubu Danzoo u všech španělsých návštěvníků a kde zahrál si po boku takových stálic jako je Steve Lawler nebo právě Sergio Máñez.

Celou akci pak odstartuje dvojice bavičů Lucky Lucaso a Uwa se speciálním gradujícím setem. Tato sehraná dvojka, vytvářející večírky s nezapomenutelnou atmosférou, se stále účastní nejen spousty akcí a halovek po celé České republice, ale nemalé úspěchy slaví i za hranicemi ČR. Vzpomeňme například na vystoupení v Amsterdamském klubu Panama, Effenaar v Eindhovenu, d’Arte festival ve Španělsku, Ruhr in Love v Německu nebo nezapomenutelné El Divino na Ibize.

Všichni tito djs jsou také známkou kvalitní hudby a nezapomenutelné atmosféry a proto se jistě druhá únorová sobota stane jedním z nezapomenutelných hudebních zážitků.

Na akci po jejím konci volně naváže akce After World, tedy After Farty po koncertu The Underworld na které zahrají djs MarcoS, Adam Cloud, Subgate, Hozzy, Looky a Honza Mayer. Ruta del Bacalao vás tedy bude bavit až do odpoledních nedělních hodin!

Thonyk & Jája
info@thonyk.com & jaja@depo9.cz
 
Ruta Del Bacalao v Občanské Plovárně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016