PARTYINFO

 

LEČO

Datum konání:
23.02.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Opac DJs (opacdjs.com) vs LoCCo (freakdjs.com)
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk
 
 
Lečo party v sobotu na Občanské plovárně
Za netradičním názvem akce se skrývá snaha udělat originální a hudebně rozmanitou párty, která je stylově provedena i vizuálně. Můžete se těšit na originální dekorace, videoprojekci, ale i Lečo drink, který obsahuje směsici tajných ingrediencí a blahodárných substancí, mimojiné výtažky z listů Koky. Zatancovat si budete moc hlavně na spoustu neznámých remixů a bootlegů známých skladeb, hlavně ve stylu house, progressive, breakbeat. Stranou ovšem nezůstane i stále více oblíbený minimal a ke slyšení může být okrajově třeba i hip hop a i jiné styly. Rozmanitost je hlavním cílem. Takové už Lečo je. Bez umělých přísad a náhražek, čistě taneční produkt té nejvyšší jakosti. A na co se můžete těšit od rezidentů Opac Djs a DJ LoCCa?
 


Opac Djs
začínali s breakbeatem, v současnosti však nadšeně sbírají taneční bootlegy a rádi mají rádi hlavně funky podoby taneční hudby, přičemž jim ani tak nezáleží na datu vydání jakožto na kvalitě provedení. Dj LoCCo hraje tu nejčerstvější hudbu hlavně ve stylech progressive, minimal, electro a house a můžete ho znát například z jeho rezidentní noci Beat Re:public.

River Club Občanská Plovárna byl vybrán kvůli svému komfortnímu prostředí, dostatku míst k sezení ve 2 patrech, velkému tanečnímu parketu a 3 bary – všechny tyto správné klubové náležitosti jsou zárukou vašeho pohodlí po celou noc. Důležitou změnou je umistění DJe, který je situován přímo u parketu a tak je zaručen přímý kontakt DJe s publikem. Další pozitivní změnou je snížení cen na barech.

A jakéže ceny můžete očekávat?
Vodka Absolut, Smirnoff nebo Finlandia 65 Kč (0,04l)
Pivo Pilsner Urquell 45 Kč (0,3l)
Víno 44 Kč (0,2l)
Redbull 80 Kč
Leco drink 99 Kč

Klub je přímo u Vltavy, na kterou je z klubu nádherný výhled, nejjednodušší cesta je ze zastávky Malostranská podél nábřeží. Více informací o klubu získáte na www.obcanskaplovarna.cz

Party začíná ve 22:00, vstup je 190,- Kč, ale pozor! Pokud se chcete jít na party podívat a chcete zjistit jak hezký klub plovárna je, nebo pokud na plovárnu chodíte a chcete jen ušetrit za vstup, tak pro Vás máme jedinečnou příležitost jak se dostat na party zadarmo. Stačí napsat Vaše jméno na followm@email.cz a vstup budete mít zdarma.

Další informace a také sety ke stažení najdete na www.leco.poslouchej.net.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016