PARTYINFO

 

NOČNÍ ZMĚNA

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Turnov - Turn-off
DJs:
Ála & Hugo Strike (klika/bastion), Daho (nula2), Sanny (sever sound)
Info:
http://www.turn-off.cz
sanny@techno.cz
Popis:
start 21:00, vstup 40 czk
 
 
Ála: "Od pondělí do pátku změnu, od pátku do neděle směnu."
Noční změna @ Music Bar Turn off
Ani nevím vlastně proč, ale je zřejmé, že jakási temná síla nám úspěšně brání v pořádání Noční změny v Liberci a tak nezbývá nic jiného než se přesunout o něco více na jih do music baru Turn off v Turnově, kde snad bude příjemnější prostředí. A jelikož je tento moment docela významná událost v historii série akcí Noční (s)změna, chce to neméně zajímavé hosty. 
 
Těmi bezesporu je mladá dvojice DJs, která si říká Ála & Hugo Strike. Moudří jistě vědí a těm ostatním prozradíme, že se nejčastěji vyskytují v okolí východočeské Jaroměře a s pravidelností jim vlastní připravují mejdan, který zná každý fanoušek minimalu – Klika. Ovšem u samotného minimalu tento večer nezůstaneme a díky současným digitálním vymoženostmem budete moci jen tipovat, jakým směrem se bude škatulka se styly hýbat. Více informací najdete také na www.myspace.com/robotnikala.

Dalším Djem „bez hranic“ je Daho, spolumajitel internetového obchodu s hudbou a technikou Nula2, který je především pro starší generaci clubberů zárukou kvalitní hudební zábavy. Navíc díky technologii Tractor Scratch disponuje opravdu pestrou hudební škálou, takže se tento večer můžete těšit na taneční lahůdky nejen z oblasti techna a minimalu.

Posledním Djem na lineupu je Sanny, který je zdejším štamgastům velice dobře znám díky rezidentní noci Deep in the funk, na které hraje společně s kolegou Petrem D. Pro Sannyho je stylem číslo jedna funky deephouse, ale nebojí se experimentovat a občas zabrousí do tech-house nebo minimalu. Takže se nechte překvapit, co si tento večer pro vás připraví. 

Tak tedy, večer plný pohodové, taneční hudby, která opravdu nezapadá do průměru nudných tanečních zábav, kterých jsou u nás v poslední době stovky a kde jde hlavně o to, kdo lépe vypadá. Pokud máte rádi hudbu jako my, přijďte se s námi pobavit a zakalit. A to do music baru Turn off, který najdete kousek od náměstí v srdci Českého Ráje v Turnově.

Vše vypukne v pátek 22.února ve 21.hodin. Vstup je příjemných 40 Kč.

Další  info najdete na:
www.sever.techno.cz
www.nula2.cz
www.techno.cz

Mapa a navigace na:
www.turn-off.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016