PARTYINFO

 

CONSEQUENCES 5

Datum konání:
08.02.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
The Opponent Bros (Fluidum & Cloud), Blanco, Irlbec, Orbis, Lookshot
Popis:
start 20:00, vstup 40 czk, holky 20 czk
Line-up:
20:00 Lookshot intro set
21:00 Orbis
22:30 Irlbec
00:00 Blanco
01:30 The Opponent Bros
03:30 Lookshot
05:00 Free exhibition pin-chess
06:00 end???
 
 
Pátý díl klubovky Consequences v Neutralu
Někomu z vás to možná něco říká, někomu možná ne. Consequences je ale s námi již přes tři roky, ano její první díl byl (někdo možná pamatuje:)) 10. prosince 2004 v hrádeckém klubu Ripley. Tato pravidelně nepravidelná party se vrací 8.2.2008 a přináší porci opravdu pestré zábavy!
 
Pro ty kdož pamatují onen první, nebo jeden z třech dalších dílů Consequences, nebude překvapením, když vám hned ze začátku slíbím několik různých stylů od několika různých DJs, z nichž nikdo nemá profláklé či mediálně známé jméno, ale všichni hudbu dělají s láskou. Můžete se těšit na vše od minimalu přes deep, funky, progressive, tech house, přes breaky až k technu.

Zahraje vám šestice DJs, z nichž 5 je z Plzně a 2 z Rakovníka. Jejich jména vám určitě nebudou cizí, přestože je neuslyšíte při vyhlašování DMA nebo jiných více či méně objektivních hodnoceních. Ale pokud chodíte občas v Plzni do klubů, určitě znáte jména The Opponent Bros., Blanco, Lookshot, Orbis a Irlbec. A co vám zmínění mixátoři nabídnou?

The Opponent Bros. předvedou set ve stylu tech-breakz, tedy breakbeat s techno prvky a techno s breakbeat prvky, to všechno do jednoho hrnce a za stálého míchání dvě hodiny vařit. Nuda je zakázaná, ale i kdyby, když hrajou oponenti, zdrhá sama a kreje si hlavu rukama.

Kdo zná Blanca, ví, že když hraje, všichni se usmívají. Je to zkrátka (škatule neškatule) happy house music. Svižný, hopsavý, veselý Vánoce. I v únoru. Výzub OUKU (od ucha k uchu) a hopsat přes švihadlo. Ne, švihadlo nemusíte brát s sebou, švihat bude Blanco.

Lookshot (to jsem já) těžko říct co hraje, páč hraje ten hovád snad úplně všecko. Ale v pátek to vypadá zezačátku na nějakej hlubokej progresivní dům a nakonec nějakej tech dům, a funky veselý techno. Jinak hlubokej je anglicky deep, a dům je house.

Irlbec technodromista – mohlo by se zdát že bude technikem – tedy technařem, ale chyba... Tenhle obyvatel podzemního městečka vám zahraje pestrobarevnej výběr od minimalu přes house až po třeba neapolskou verzi techna. A nebo eště něco, když bude mít chuť, nechte se překvapit.

Orbis je pro rakovnické partypeople něco jako DJ Tráva pro pražské (a celorepublikové). Jenom si ho prosimvás nepleťte s Orbithem, to si nezaslouží. Orbis vám zahraje oldschoolovou house music, šmrnclou funky i tech prvky. Jestli vám něco říká Olav Basoski, Laurent Garnier nebo Daft Punk, určitě přijďte. To všechno má tenhle středočeskej houseovej pionýr v bagu.

Tak doufám že jsem vás patřičně navnadil, a v pátek se uvidíme doma. Teda v Neutralu, sakra:)) Začínáme ve dvacet, dovnitř se dostanete za 40, dá mi za polovic. Končíme až odejdete.

Tak pic.
Lookshot
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016