PARTYINFO

 

CYBERTRONIC IV

Datum konání:
25.04.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Steve Angello (swe), Darren Emerson (uk), Angelo Mike (pl), Lucca, Laydee Jane, Orbith, Hydrophonic, Michael Scuberman, Louis Elio, Sony Vega, Marcco Imp
2nd stage - Agent, Luke Sun, Shimek + Breeth, Simon Sayz, Pico, Fester, Pizz@doxx, Nirthy, Jeaniss, Rave Records DJ
Info:
http://www.cybertronic.dj
Line-up:
Více info: http://www.cybertronic.dj

19:00 - 20:00 Sony Vega
20:00 - 21:00 Lucca
21:00 - 22:00 Louis Elio
22:00 - 23:00 Hydrophonic
23:00 - 00:00 Orbith
00:00 - 01:00 LayDee Jane
01:00 - 01:10 Hymna by DJ Tarabass
01:10 - 03:00 Steve Angello
03:00 - 04:00 Angelo Mike
04:00 - 06:00 Darren Emerson
06:00 - 07:00 M. Scuberman
07:00 - ??:?? Marcco-Imp

2nd stage:

20:00 - 21:00 Jeaniss
21:00 - 22:00 Nirthy
22:00 - 23:00 Pico
23:00 - 00:30 Shimek vs. Breeth
00:30 - 02:00 Luke Sun
02:00 - 03:30 Agent
03:30 - 04:30 Simon Sayz
04:30 - 05:30 Fester
05:30 - 06:30 Pizz@dox
 
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Cybertronic - organizační info Cybetronic představuje hymnu a line up Light & Laser show na pátečním Cybertronicu Nirthy: "Nechápu DJe, kteří nedají za track ani 30 korun"
LayDee Jane: Brzy vydám nový track
Jednou z hvěz nadcházejícího Cybertronicu bude i oblíbená DJka Laydee Jane, kterou si pořadatelé akce pozvali na krátký rozhovor. Mluvilo se hodně o cestování a hraní v exotických destinacích. 
 
Hojec Luci, doufám, že se ti vede dobře a hned na úvod nám prozraď, z čehopak jsme tě vyrušili?:)

Ahojky, díky vede se dobře, v rámci možností. Emm, ani se neptej.

Otázek co se týče tvého bydlení ve Švýcarsku a ČR už bylo určitě hodně, takže bych se spíš zeptal, jestli existuje nějaká další země, kde by ses ráda na nějakou dobu usadila?;)

To máš pravdu, bylo toho řečeno víc než dost. Takže co se tyká tvé otázky. Teď jsem v ČR a tak to je. Neplánuju teď a ani v dohledné době se usazovat někde jinde…i když člověk nikdy neví.

Stále více hraješ v zahraničí a loňský rok nebyl žádná vyjímka. Namátkou tour po Číně, tradiční po Turecku, hraní na Sensorii ve Švýcarsku, nebo na Azorách a další. Kde se ti líbilo nejvíc a proč?:)

Každé místo je jiné, takže těžko srovnávat, navíc někde mám času více a někde zase méně. Ale když organizátoři vytvoří dobré zázemí a veškeré technické věci jsou v pohodě, tak pak je dobře všude. Těch zemí je spousta, ale k těm co jsi zmínil, tak bych řekla, že Turecko mám procestované křížem krážem a Švýcarsko je takový můj druhý domov. Čína byla drsná a hektická, ale pro mě velice zajímavá zkušenost. Neměla jsem čas se ani projít po městě, bylo to hodně náročných 10 dnů. A co se Azorských ostrovů týká, tak na tento „výlet“ mám opravdu krásné vzpomínky. Měla jsem tam i více času, mimo jiné projet celý ostrov San Miguel, ochutnat místní speciality, podívat se na čajové plantáže a na výrobu čaje. Také jsem se tam potkala s teamem lidí z ČT1, kteří právě v těch dnech natáčeli další díl k jejich cestopisnému pořadu Na cestě. Bylo to velice příjemné setkání, podělili jsme se o různé informace, dala jsem jim nějaké tipy, co určitě stojí za to vidět a pak jsme se všichni večer ještě potkali právě na party, kde jsem hrála…

Hned po Silvestru jsi odlétala za hraním do Venezuely. Můžeš nám prozradit, jak se ti tam líbilo?;)

Moc! A i když je to dost drsná a nepředvídatelná země, na druhou stranu je krásná a velice zajímavá. A protože tam také žije několik mých blízkých přátel, tak jsem to rovnou spojila a mohla tu zemi i trochu procestovat a načerpat energii.

Zůstaňme ještě u nás. Trance tady nikdy neměl moc příznivců, i když možná ze začátku měl své světlejší chvilky, ale ani ty moc dlouho nevydržely. Teď to ale vypadá, že se vše trochu obrací. Myslíš, že tahle tendence vydrží?;)

Já toto téma už neřeším. Každý to vidí jinak, co člověk to názor a každému se líbí něco jiného. Třeba pro mě osobně je daleko lepší když je party nebo jen třeba set o více stylech než jen o jednom. Nejdůležitější je přeci to, aby se lidi na párty bavili, cítili se příjemně a byli spokojeni. Pak je na akcích dobrá atmosféra a je jedno jestli je to trance nebo jiný styl.

Neodpustím si otázku k minulému Cybertronicu, kdy jsi uvedla, že se nejvíce těšíš na Sander van Doorna. Jak se ti líbilo jeho vystoupení? Co na něj říkáš jako na člověka i jako na DJe?;)

Sanderovu produkci sleduji prakticky od začátku a měla jsem to štěstí se s ním již na několika akcích setkat. Jeho sety jsou energické a pozitivní a nejinak tomu bylo i v Brně. A protože jsme měli společnou cestu do Prahy, skvěle jsme si popovídali a velice mile mě překvapil. Vážím si ho jako člověka tak i jako dj-producenta.

Na začátku loňského roku jsi vystupovala na Amazing City s Paulem Oakenfoldem. Co na něj, jako na DJe, říkáš a jak se s odstupem času díváš na své vystoupení? Proběhlo všechno, jak sis představovala?

Amazing City byla dle mě kvalitně připravená párty. Je pravda, že výkony některých top umělců měly jisté rezervy, ale někteří zase naopak zahráli skvěle! Pořadatelé dělali, co mohli a na to, že pořádali takovou akci poprvé, tak to zvládli skvěle. A co se týká mého vystoupení, vždycky se snažím svoji práci odvést na 100 procent. A stejně tak to bylo i na AC.

V jednom rozhovoru jsi na otázku „Pověz nám svůj názor na nové technologie pro DJe, jako je např. Ableton apod.“, odpověděla, že stále statečně odoláváš. Nastala v tomto směru nějaká změna?:)

Zatím ne, ale když už, tak raději CD-playery.

K závěru nám prozraď, co zajímavého tě čeká v roce letošním?;)

Letošní rok je zajímavý už tím, že jsem začala pracovat se skvělým týmem lidí v oblasti produkce a nejen to. Tím se mi otvírají zase další možnosti, kterých máme v plánu opravdu hodně. Ačkoliv už jsou věci v běhu, zatím konkrétně neprozradím co přesně, ale už brzy vyjde můj zbrusu nový track.

Díky za rozhovor a měj se krásně:)

Ty se měj taky hezky a uvidíme se na Cybertronicu!


připravil qakk
 
Jeaniss: "V poslední době hraji i dvakrát za jeden den." Cybertronic - Kdo je Steve Angello? Přinášíme vám informace o dubnovém Cybertronicu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Cybertronic IV - vyjádření pořadatele
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016