PARTYINFO

 

M.O.V.E.!

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Cartel 17
DJs:
Vje, Crash, Mc Mad G, Lookshot, Mc Kaacza, Ms.Mona, Juanito, Kumst
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00 – 21:00 Lookshot intro set
21:00 – 22:30 Juanito
22:30 – 00:00 Ms.Mona
00:00 – 01:30 Vje
01:30 – 02:30 Lookshot + Mc KaaCZa
02:30 – 04:00 Crash + Mc Mad G
04:00 – 05:00 Kumšt
05:00 – ??:?? HappyFaces
 
 
Nová Drum and bassová noc v Cartelu již tento pátek
M.O.V.E.! je název nové drumandbassové klubovky, která našla domov v novém plzeňském klubu Cartel 17. Její první díl se uskuteční v pátek 22.2.2008 a jak název napovídá, bude se jednat o veselou záležitost sloužící hlavně k vašemu Move (pohybu) :)
 
A co se bude dít? Pozvání přijalo celkem osm umělců/umělkyň, z toho 6 DJs a 2 MCs.

Až z moravské metropole (či kousek od ní) přijala pozvání DJka Vje, která působí ve známé moravské drumandbassové Redrum crew. Její styl lze nejlépe charakterizovat jako Liquid Funk, takže veselosti málo nebude... Krátký rozhovor s ní najdete zde. Pak tu máme rovnou několik hlav z Chodské oblasti. Jsou to Domažličáci Crash, MC Mad G, Ms.Mona a Kumšt.

Crashe určitě v západních Čechách není třeba představovat, jeho našláplej dramec tu zná snad každý, s ním bude trápit mikrofon svým hardcorovým hlasem MC Mad G, takže urřitě do kroku, do skoku i do rozkroku!

Ms. Mona, talentovaná DJka, vás potěší výběrem raggajungleových desek, takže další nálož veselosti a hopsavosti, a její kolega a krajan DJ Kumšt, který hraje převážně reggae ale v pátek ve spešl raggajungle setu vás rozhopsá podobně...

Pak tu máme Rakovníko-Plzeňáka DJe Lookshota, kterého už v Plzni taky leckdo zná. Ten, jakožto velký držák, nám na úvod zahraje pohodičku, liquídek, a představí i dva své hokuspokustracky, a pak nám spustí uprostřed noci jakýsi liquid ragga neuro step:) čili fůzi všeho možného, a to ve spolupráci s MC KaaCZou, která skrze mikrofon poskytne nějaký ten vokál. A co se držáctví týče, Look bude na akci až do konce, a tak když po páté ranní ještě někdo zbude, ještě vám něco pustí.

A v neposlední řadě tu máme plzeňského týpka DJe Juanita z FBB Crew, který vás navnadí veselým funky drumcem, takže nezapomeňte přijít včas!

Tak, to by bylo asi tak vše, ještě základní info: Startujeme v osm večer, končíme až už nebudeme moct, a dovnitř vás pustíme za pade. Tak se na vás těšim, vy zhulenci! I vy nezhulenci!

Veseley X!cht:)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016