PARTYINFO

 

ENERGY

Datum konání:
29.02.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Kyau & Albert (de), Milan Lieskovsky, Martin Gredner, Hydrophonic, Veon

2nd stage - Clara Bailar, Pete White, Saimon S + Hempsound, Rivendel, Peter Wünsch
Info:
http://www.energy.dj
 
 
Novinky v brněnské klubu 7.nebe
 
 
Protože nám jde o to, aby jste se v oblíbeném brněnském klubu 7.nebe cítili co nejlépe, připravili jsme pro Vás další vylepšení a zpříjemnění pobytu. Kromě programu nabitého kvalitními akcemi, které pro Vás s velkým nadšením připravujeme a podzimního vylepšení zvukového aparátu přišel čas na vylepšení světelné techniky.

Váš zrak určitě zaujmou nové vizuální vychytávky a doufáme, že zvýší Váš komfort. Nainstalovali jsme pro Vás nové LCD televize, tříbarevný laser a kompletní sestavu světel navrženou odborníky přes světelnou techniku přímo pro potřeby našeho klubu. Vše bude řízeno profesionálním programem, který zajistí perfektní světelnou show. Vylepšená však není pouze první stage, ale změny se dočkal i koktailový bar a VIP zóna. Zde se můžete těšit také na nové LCD televize, na kterých bude možné sledovat i v průběhu akcí například důležité sportovní přenosy i se zvukem a nejen to. Poprvé bude možné vidět veškerou techniku v provozu tento pátek na party Energy! s Kyau&Albert.

Doufáme, že budete s novou technikou spokojeni a že poslouží k tomu, aby jste se u nás v klubu cítili co nejlépe a byli o mnoho spokojenější. 
 
Dvojka Kyau & Albert míří do 7.nebe

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016