PARTYINFO

 

NOC U MERKURA

Datum konání:
15.02.2008 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Žlutý pes
DJs:
Babe LN & Stanzim (radio1/roxy), Lulu Rulez, Mr.Pupitz, Hech, Mc Vaant
Info:
http://www.umerkura.cz
Popis:
start 21:00, vstup 79 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Mr.Pupitz
22:30 - 24:00 Lulu Rulez
00:00 - 03:00 Babe LN & Stanzim
03:00 - ??:?? Hech
 
 
Noc u Merkura @ Žlutý pes
Nejstarší klubová akce ve východních Čechách hlásí svojí první edici v tomto roce. Na únorový pátek jsme na Noc u Merkura pozvali naše dva dlouholeté kamarády, kteří už u Źluťáka v Pardubicích několikrát rozjeli solidní mejdan v rytmu dnb. Oba jsou součástí naší scény dosti dlouhou dobu aby bylo jasné, že ani tentokrát tomu nebude jinak. 
 
BABE LN

Za nemálo let, které zasvětila mixování vinylů – hraje od roku 1994 – si vybudovala Babe LN takové postavení, že ji můžeme zařadit mezi legendy taneční scény v Čechách. Začínala jako vůbec jedna z prvních žen, které se u nás postavily za gramofony. Elen však není pouze DJkou, ale i výtvarnou umělkyní – vystudovala Akademii výtvarných umění AVU (obor multimédia). Její zájem o hudbu směřoval nejprve k hraní na hudební nástroje v kultovních industriálních skupinách jako Veselí filištínové nebo Střední Evropa. S postupem doby se její zájem o hudbu spontánně vyvinul k potřebě postavit se za gramofony. V současné době se plně věnuje DJingu, pracuje s multimédii a vysílá na Rádiu 1.

STANZIM

Za život v těsném sepětí s hudbou vděčí především Rádiu 1, kde pracuje od jeho založení v r.1991. Přes industriální elektroniku a manchesterskou kytarovou scénu se dostal k taneční hudbě. "Spouštěcí" d'n'b skladbou pro něj byla Goldieho "Inner City Life", která vedla k pořízení páru techniksů a malého mixpultu bez korekcí v roce 1996. Dává přednost skladbám s členitou rytmikou různého tempa – od junglu přes breakbeat až k downtempu – a spíš pocitům než tvrzením. Na Rádiu 1 se snaží plout náladově a eklekticky. Závěrečná hodinka s názvem Air sofa patří hostujícímu DJi, který by měl posluchače v šest vlídně unést a před sedmou je zase v pořádku vrátit do gauče.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016