PARTYINFO

 

BRICK

Datum konání:
29.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Toky vs. Boss (ping pong show), Toky (standa, antidandruff/tresor, sk), Boss (sk), Benco (www.djbenco.net, sk), Spyro (www.djspyro.com)
Popis:
vstup předprodej 100 czk, na místě do 23:00 zdarma, poté 150 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Benco
00:00 - 01:00 Toky
01:00 - 03:00 Toky Vs. Boss
03:00 - 04:00 Boss
04:00 - 06:00 Spyro
 
 
Poslední informace k dnešní premiéře techno party Brick v Retro Music Hall + info o unikátní laser show DJ Benco další hvězdou techno noci Brick v Retro Music Hall DJs Toky vs. Boss příští pátek na techno noci Brick v Retro Music Hall
Brick – konečně pořádné techno v Retro Music Hall
V magický den přestupného roku tedy v pátek 29. 2. odstartuje v pražském klubu Retro Music Hall nová pravidelná noc Brick zaměřená na nefalšované techno. Jako headlineři vystoupí jedni z nejlepších slovenských djs Toky a Boss ve společné show na 3 gramofony. Doplní je další slovenský dj a to Benco a český Spyro.
 
Na základě vašich ohlasů jsme se rozhodli mezi pravidelné akce, které v Retru chystáme zařadit i noc zaměřenou na techno.

Jako hlavní hosty jsme pozvali jedny z nejznámějších a nejoblíbenějších slovenských techno djs z agentury www.standa.net Tokyho a Bosse, kteří si pro vás připraví specialitku ve formě show na 3 gramofony! Oba dva zahrají jak společně tak i každý sám aby vám ukázali co v nich opravdu je. Dále vystoupí slovenský dj Benco také z agentury www.standa.net a český dj Spyro.

Kromě kvalitního techna se můžete těšit na oproti mnohým klubům opravdu velmi silný a čistý zvuk a světelnou show včetně laseru a projekcí.

Vstup v předprodeji za 100kč včetně poplatků, na místě do 23:00 zdarma, poté 150 kč. Předprodej vstupenek v síti TICKETSTREAM, cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO TOUR a knihkupectvích KANZELSBERGER nebo přímo v pokladně Retro Music Hall.

Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1, www.studio54.cz.

Thonyk & Jája
info@thonyk.com & jaja@depo9.cz


 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z party Brick od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016