PARTYINFO

 

BRICK

Datum konání:
29.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Toky vs. Boss (ping pong show), Toky (standa, antidandruff/tresor, sk), Boss (sk), Benco (www.djbenco.net, sk), Spyro (www.djspyro.com)
Popis:
vstup předprodej 100 czk, na místě do 23:00 zdarma, poté 150 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Benco
00:00 - 01:00 Toky
01:00 - 03:00 Toky Vs. Boss
03:00 - 04:00 Boss
04:00 - 06:00 Spyro
 
 
Poslední informace k dnešní premiéře techno party Brick v Retro Music Hall + info o unikátní laser show
DJ Benco další hvězdou techno noci Brick v Retro Music Hall
Tento pátek 29.2. se v Retru uskuteční dlouho plánovaná první noc zaměřená na nefalšované techno. Jedním z vystupujících bude i slovenský dj Benco který celou noc odstartuje. I on toho má za sebou opravdu spoustu a na Slovensku je jedním z vedoucích techno djs vůbec. Připomínáme, že společně s ním a akci vystoupí i djs Toky a Boss jak ve společné show na 3 gramofony, tak každý sám, a dále český dj Spyro. Tato parádní jízda startuje již od 22 hodin a pozor do 23 hodin je vstup zcela zdarma! Poté za stále slušných 150 kč. Přijďte dokázat že techno v Praze stále žije, přijďte na premiéru nové techno noci Brick!
 
BENCO aka AHMED CARI / Standa, Clublab, Subclub- BA_SK/. První „dotyk“ s elektronickou hudbou měl ve věku 14 let. Jako jeden z mála slovenských djs okusil trpké začátky téměř od nuly, prošel si trnitou cestou a téměř celým vývojem taneční scény na Slovensku. V mnohých městech (Trnava, Nitra...) položil základný kámen taneční scény. Svéráznému ražení si cesty mu asi nejvíc pomohlo začlenění se do prvního z profi booking agentur na Slovensku – Subtech (dnes už Standa), kterému zůstal věrný od roku 1998 až dodnes. Další příčkou na dlouhém řebříku byla rezidentura v celosvětově respektovaném U-Clubu v Bratislavě. Kromě klubů a festivalů na celém území Slovenska (Boomerang, Doubledecker, Paradog, Pohoda, Bee Free, Globe Clubbing) a Čech (Orion Hall, Citadela, Apokalypsa, Mácháč, Hradhouse) se mu podařilo prezentovat se i v Rakousku, Maďarsku, Anglii či v dalekém Rusku. Byl rezidentem mnohých klubů – Archa (TT), Open House (BA), U-Club (BA), Reset (PE), Spojka (BA) či dokonce Sector (Brno_CZ).

Svoji impozantní techniku mixu (často z třech decks) ale hlavně hudbu šířil i jako misionář v čtyřech slovenských rádiích a stále ji nabízí pod značkou Clublab, s kterou to se svým kolegou Galagerem v roku 2000 dotáhli u svých českých sousedů na samotný vrchol s cenou Czech Dance Music Awards za nejlepší rozhlasovou relaci. Taktéž se mu ve stejném roce dostalo ocenění za druhé místo v anketě dj roku čtenářů web portálu Bajkonur.sk. Pomocnou hnací silou je i několikaroční spolupráce v kultovním bratislavském „vynilshopu“ Mekka (nově Records).
 
DJs Toky vs. Boss příští pátek na techno noci Brick v Retro Music Hall Brick – konečně pořádné techno v Retro Music Hall

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z party Brick od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016