PARTYINFO

 

BANDITOS

Datum konání:
12.02.2008 - úterý
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Mikuláš
Live:
Banditos
Popis:
start 21:00
 
 
Banditos uvedou debutový klip
Po dvou letech spolupráce československých muzikantů na projektu Banditos se příznivci této skupiny dočkají prvního videoklipu. Banditos představí Evil Ways na koncertě, který se koná v úterý od 21 hodin v Cross Clubu v pražských Holešovicích. Večer doplní DJ Mikuláš, známý například z Českého rozhlasu 4 - Rádia Wave.
 
Píseň Evil Ways je remakem hitu, který koncem šedesátých let proslavil Carlos Santana. Banditos tuto píseň přiblížili houpavému rytmu reggae, i když myšlenka nářeku nad nehodnou ženou zůstala zachována. V klipu hostuje zpěvák Johnatan Ramirez, který obvykle spolupracuje s Yvonne Sanchez, nebo MC Dawe z formace Basta Fidel.

Videoklip je postaven na zremasterovaném zvuku úvodní písně z loňské demonahrávky Papa Brumbala, na které spolupracovali kromě výše zmíněných také MC Lomesh (Urban Bushman) a MC Jacob (Skyline). Režie se ujal kameraman Jan C. Kebrdle (Babička, Kuličky, Karamazovi), střih je dílem Viktora Schwarze (Štěstí, Tajnosti). Hlavní roli „nehodné ženy“ ztvárnila Šárka Kadlecová (Žebrácká opera – Švandovo divadlo, Dusa, Fish, Stas a Vi – Smutní a vlasatí, Noc s Andělem – Česká televize).

Kapelu Banditos založil na přelomu let 2006 a 2007 slovenský bubeník Tony-B (Son Caliente, ex Elán, Richard Müller). Styl kapely lze definovat jako latin-funky-reggae směřující od jazz-rocku po drum&bass. Banditos hrají ve složení Petr Dürrhammer (kytara, zpěv), Filip Novák (baskytara, zpěv), Jakub Rakovčík (klávesy), Mikikonga (perkuse) a Tony-B (bicí).

www.banditos.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016