PARTYINFO

 

VISION

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Temper D (offkey, uk), No Money, Philip TBC, Brooklyn, Beast 67, MKS, Danoo, Hemoglobin, Emphonic
Info:
http://www.drumandbass.cz
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 70 czk, poté 110 czk
Line-up:
Main stage:

21:00 – Beast 67
22:30 – No Money
00:30 – Temper D
02:30 – Philip TBC
04:00 – MKS

Back In My Mind Stage:

21:00 – Hemoglobin
23:00 – Danoo
01:00 – Brooklyn
03:00 – Emphonic
 
 
Temper D headlinerem nové noci Vision
Zbrusu nová noc Vision, která proběhne již příští pátek 22. února, zaměřená na propojení audiovizuálních prožitků z party, oznamuje kompletní složení účinkujících umělců. Po boku předních VJů, kteří svoji show promítnou v klubu Cross na speciálně připravená plátna, vystoupí zástupci první ligy světového a českého drumandbassu. Kdo to přesně bude a informace o speciálním startovacím vstupném se dočtete v této tiskové zprávě.
 
Jako hlavní headliner přijal pozvání zástupce britského labelu Offkey rec., gramofonový mág a výherce světové DJské soutěže pořádané serverem DogsOnAcid – DJ Temper D. Pokud jste jeho vystoupení na tři (někdy i čtyři) gramofony ještě neviděli, neměli byste ho zmeškat. Dalším překvapením je vystoupení ostravského projektu No Money. Po dlouhé době přijíždí do Prahy ukázat, co nového se v jejich nalomené kuchyni za poslední měsíce uvařilo. Bezvadně tak doplní rychlý a tvrdý zvuk Tempera D. Dalším zpestřením line-upu je DJ no.1, turntablista nepřekonatelných rozměrů, charismatický DJ Philip TBC, stále populárnější DJ rychlých a energických mixů Beast 67 a léty prověřený DJ MKS. O projekci se bude starat projekt Vida, který tvoří VJové Yaro a Katy.

Na druhém pódiu jsme si tentokrát také dali velmi záležet. Nese název Back In My Mind Stage, čili producentská stage, a představí se na ní producenti, kteří měli to štěstí a povedlo se jim umístit svou skladbu na třetí díl české drumandbassové kompilace Back In My Mind. Jako hlavní host se představí v České republice asi nejznámější producent Brooklyn (na BIMM má skladbu Someone). Sekundovat mu budou Danoo (zabodoval se skladbou Under Red Umbrella), Hemoglobin (track Yesterday Becomes Tomorrow) a Emphonic (Deep Creatures).

V neposlední řadě bychom vás chtěli upozornit na speciální vstupné, a to pouhých 70,- Kč do 22:00, poté zaplatíte 110,- Kč. Start akce je ve 20:00, kdy se otevře horní bar klubu Cross. DJská vystoupení začnou přesně úderem deváté.

Na této akci si můžete koupit českou drum&bassovou kompilaci Back In My Mind 3. Noc Vision pořádá Drumandbass.cz ve spolupráci s klubem Cross.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016