PARTYINFO

 

DIRTY DANCING

Datum konání:
01.03.2008 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Besední dům
DJs:
Peet & Tommy Rogers, Milan Saxo Strnadel
Popis:
start 22:00
 
 
Březnové vydání Dirty Dancing ve Vsetíně
Známá dvojka Tommy Rogers & Peet se svou nocí Dirty Dancing, která se i letos uchází v anketě O2 Dance Music Awards o přední příčky na pomyslné stupnici obliby mezi českými clubbery zavítá po delší době v plné sestavě do vsetínského Besedního domu.
 
Residenti klubu Duplex a Mecca Praha Tommy Rogers & Peet jsou dnes právem považováni za jedny z nejoblíbenějších českých Djs. Stejně tak, jejich residentní noc Dirty Dancing, se kterou vystupují pravidelně v těch nejlepších českých klubech. Ostatně za vše mluví výsledek loňské ankety O2 Dance Music Awards, kde se umístili mezi první desítkou domácích Djs a Dirty Dancing se stala dokonce druhou nejoblíbenější klubovou nocí v ČR.

Není se čemu divit! Jejich talent vytvořit skvělou atmosféru, kombinovanou s aktuálním hudebním soundem, tak trochu možná inspirovaným jejich vystupováním na nejlepších párty s hvězdami jako Tiesto, David Guetta, Roger Sachez, Oliver, Layo & Buswacka a dalšími dostane každého! Tisíce rozdaných promo CD i stažených setů, miliony rozdaných úsměvů a hlavně talent mixovaný s uměním bavit lidi.

Chcete-li poodhalit tajemství jejich úspěchu, máte možnost již v sobotu 1.3 v Besedním domě ve Vsetíně! Kromě dvojky Tommy Rogers & Peet se můžete těšit také na oblíbeného performera Milana SAXO Strnadela. Klub Besedance je jedním z vyhlášených klubů s dlouholetou tradicí na Valašsku. Každý měsíc pořádá řadu kvalitních akcí se spostou známých českých Djs! Pokud jste ze Vsetína a okolí, neměli byste si tuto akci nechat ujít!

www.tommyrogers-peet.com

www.besednidum.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016