PARTYINFO

 

DIA_BIO

Datum konání:
23.02.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Marathon café
DJs:
Radio, Chochacz
Popis:
start 18:00, vstup 42 czk
 
 
Informace o akci DIA BIO v Café Marathon
No tak asi takhle… sedíte v putyce, lámete do sebe pivka, panáky a ňáký to vínko. Mlha před váma, mlha za váma a čas se vleče jak rozhovor s českym politikem. Čekáte na jedenáctou hodinu, možná na půlnoc, aby ste vyrazili někam do města na mejdan, párty, žúrku, kalbu, pařbu nebo dejchánek a to čekání vás už fakt pekelně nudí, až z toho jeden zrovna magoří. Přitom ten večírek, na kterej máte jít fakt stojí za to tupý, nanicovatý čekání a jiná volba přeci krucijelen neexistuje!!!
 
A tady pozor, na to máme názor. Protože každou třetí sobotu v měsíci bude pro vás připraven večírek „DIA BIO“ v kavárně Marathon, kterej se mezi náma odborníky nazývá „předmejdlo“. V našem případě s jelenem. Je to kráva, ale to nevadí. A bude se promítat společně s kravi.prasati, hodně žrát a djs Radio und Chochácz budou něco hrát. To všechno pěkně v klídku sobotním, takže to bude lounge a tak. Jídlo čili žraso, nebo chálku si vysoutěžíte ve speciální „žrádlombole“. Drinkání na báru je podpořeno celkem směšnýma položkama v rytmech studentských cen.

Začínáme v 18:00 vhod a vůbec na nikoho nečekáme. Kdo doběhne v první trojce vyhrává koktejl zdarma. Na konci příjde na řadu začátek vašich večírků a parties, na které se rádi rozběhnete až vás tretrou vykopneme. A cena zápustného? No přece 42 KilČometrů. A vo co tu jako běží? Vo život? Vo zábavu ty pako. No ty krávo tak to sem z toho ale jelen.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016