PARTYINFO

 

SQUALL 8 - WELCOME IN THE HELL

Datum konání:
01.03.2008 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Carlos Rios & Oliver Kucera (live performance), Jamal DJs (jamaldjs.com), Scorn (disharmonic.cz), Nois (dbeats.cz)
Info:
http://www.jamaldjs.com
jacker@jamaldjs.com
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
 
 
Techno akce Squall v plzeňském Neutralu
Jamal Djs společně s klubem Neutral si Vás dovolují pozvat na další díl klubovky Squall, tentokrát s podtitulem Welcome in the hell. Jelikož nechceme zrušit tradici Squallu, snažíme se tímto celou klubovku znovu oživit. Ti, kdo ji již navštívili, určitě ví, že atmosféra celé party se line v přátelském duchu a pořádné zábavy.
 


Tento díl je opravdu vyjímečný, bereme ho jako znovuoživení tradice těchto miniklubovek. Připravili jsme si tedy pro vás opravdu hvězdné obsazení. Jako hlavní hvězdy se vám přijedou představit dva holanďani, jejichž live set je žádán po celém světě. V posledním půl roce sbírají kladné ohlasy na těch největších parties v Evropě, např. Awekenings, Dance Halley, Apokalypsa atd atd. Vychází jim produkce na labelech jako Arms, Inflicted, hardsignal……ano není to nikdo jiný než Carlos Rios & Oliver Kucera ve společném live setu !!!!!! Rozhodně se můžeme těšit na to nejnovější z evropské produkce a jeden z nej techno live projektů vůbec. Line up dále doplní rezidenti Squallu a to Jamal djs. Jejich společné sety začínají být vyhlášené po celé ČR. Důkazem jsou toho úspěchy a kladné reakce na jejich vystoupení na Pig festu nebo třeba Technomasters 2. Dalším bavičem za gramofony, bude náš velmi dobrý kamarád Dj Scorn hájící barvy stáje disharmonic.cz. Ten také stojí za celým minitour Carlose a Olivera po ČR. Je jedním z nejlepších moravských techno djs a plně to dokazuje, ať už třeba na Pig festu nebo na Apokalypse. Velkou šanci představit se západočeskému publiku dostane Dj Nois, pořadatel dvou zásadních klubovek na moravě a to Coldbeats a Rave records night. Tento mladičký dj a velký talent hraje přesně to techno, které máme všichni rádi a doufáme, že vám naservíruje pořádný nášup. Takhle tedy k tomuto našláplému line upu.

Jako další lahůdku pro Vás si Neutral klub připravil speciální vlezné na tuto akci a to pouhých 80 ,- Kč. Nemyslíte, že je to opravdu směšné vstupné k takovému line upu ?!!!! Akce tedy proběhne, jak už jsme zmiňovali, 1.Března 2008 v klubu Neutral v Plzni !!!Startujeme v 21:00 a končíme kdo ví kdy. Těšíme se na Vás a doufáme, že jsme Vás řádně naladili na další díl SQUALLU !!!!

Jamal djs a Neutral club
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016