PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
21.03.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Fedor, Scooczech, Chris Own (swe)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Rozhovor s DJem Fedorem před dnešní Plastique
Březnové vydání Plastique v Radosti FX
Pokračování vašeho oblíbeného večera je opět na spadnutí. Tentokrát jsme zalovili také v našich pobřežních vodách a tak se na naší party objeví také nové talenty z českých a slovenských louží. Tím prvním bude DJ Fedor, který nás svým setem v minulém roce velmi zaujal na slovenském festivalu Rotor Jelenec. Technicky velmi zdatně vybavený DJ, se skvělým vkusem pro muziku v sobě nezapře své hudební kořeny. Dalším milým překvapením bude fanda kytar všeho druhu DJ Scooczech, který na Plastique také vystoupí poprvé a hned tu oslaví své 30.narozeniny. Hlavním hostem pak bude švýcarský DJ Chris Own, který předvede svou electroclashovou smršť. Jak tak na tento line up koukám, možná bychom byli schopni z těchto DJs poskládat celou kapelu.
 
Resident DJ VECTIF je bývalý zručný kytarista, který má za sebou i několik vystoupení na legendárním rockovém trutnovském festivalu ještě se svoji kapelou, Fedor je jazzový baskytarista a Chris Own vášnivým pianistou. No, tento Plastique bude určitě hodně zábavný a tak si ho rozhodně nenechte ujít.

NEXT PLASTIQUE : VECTIF, TVYKS, ZHIGULI DJ´s  (Kiev, UK) pá 18/4/2008


DJ CHRIS OWN

Chris Own začal s djingem již v roce 1995. Mimo djingu je fanatickým jazzovým hráčem na piano, který miluje různé jazzové jam session. Od houseu se postupně propracovak k energickému electro soundu. V roce 2003 se stal vítězem celonárodní soutěže v mixování ,,Talent Air". Byl jedním ze zakladatelů švýcarského radia Toxic FM. Od roku 2004 je residentem a promoterem party Smoking Kills v St. Gallenu a residentem populárního klubu Kugl.
www.chrissown.dj


DJ FEDOR


Původně jazz-funkový baskytarista, který mixuje na česko-slovenské taneční scéně od roku 2000. Hraje pod značkou Wattaz promotion, které je zakladatelem. Dlouhé roky byl residentem nitranské Staré pekárně, kde organizoval akce Electroclash a Simple Hample. Je také tvůrcem open air festivalu Rotor Jelenec, který bude mít v létě 2008 již své sedmé pokračování. Zahrál si na akcích Elektra, Time 2 Fusion, Amnesia, Pohoda, Klikfest, Bee Free. V jeho dj-ských seteh nesmí chybět electro house, breakbeat, desky od hvězd jako Felix Da Housecat,DJ Hell, Ms. Kittin, Tiga, Fisherspooner, Coburn, Tiefschwarz, Justice, Daft Punk, Chromeo. Mezi jeho najoblíbenější labely patří Turbo, Gigolo rec., Kitsuné, Ed Banger rec. DJ Fedor se vyznačuje energickými sety plnými vokálů a rozsáhlou paletou stýlů,  ktoré nabízí současná elektronická scéna.

V současné době pracuje i na svém producentském projektu THANX. První skladbu pod názvem „IF“ si můžete poslechnout na jeho myspace profilu: www.myspace.com/djfedor


DJ SCOOCZECH

Jako častý a nadšený partypeople se v taneční scéně a ve freetekno kultuře pohyboval zhruba od roku 97. Ještě předtím ho ovládaly rockové kytary, které v jeho setech můžete slyšet i nyní. Byl ale unešen klubovou atmosférou parties i tanečních festivalů, až si v roce 2003 pořídil vlastní gramofony. Pak už nebylo daleko k pořádání vlastních parties, které vyústily v příjemnou klubovou rezidenturu houseových nocí Dancedown v pražské Celebrity Cafe, nebo ostřejších parties v Gecko Baru.

Na začátku roku 2005 zakládá společně s djem TinTinem, Andy K, a Real-one  projekt "GECKOSOUND" pod záštitou pražského Gecko baru. V jeho výběru desek jsou cítit kořeny ovlivněné Mayapur soundsystemem - electro, acidelectro, electrohouse a electropunk. Nejraději vzpomíná na hraní v Roxy, United Island 06, Akropolis, GeckoBar, Celebrity Cafe a další.

www.plastique.cz
www.myspace.com/plastiqueparty
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016