PARTYINFO

 

ELECTRICA

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Opava - Mrkev
DJs:
Orbith (mersey), Tommy (electrica), Danny May (electrica), Trick (electronic bitches)
Info:
http://www.mrkev.org
danekjanek@seznam.cz
 
 
DJ Orbith na dalším dílu pravidelné akce Electrica
Electrica. Jedno slovo, které znamená tanec, párty, náladu, dobré pití a krásně strávený páteční nebo sobotní večer, jednou měsíčně v nejlepším klubu Opavy a to v klubu Mrkev. Jako už tradičně, děkujeme za hojnou účast na minulém díle s DJem Chrisem Sadlerem. Podle jeho vlastních slov, cituji, „šikovná párty plná lidí, kteří se chtěli bavit“. Co víc si přát.
 
Nuže, máme tady osmé pokračování s podtitulem STAR edition. Datum konání akce ELECTRICA vol.8, je stanoveno na pátek 22.2.2008 a dj kterého jsme pro vás zabookovali je STAR v pravém slova smyslu. Jeho jméno je spojeno s ELEKTREM více, než jméno kteréhokoliv jiného dj v ČR..

Dj Orbith (Mersey, Brno, www.djorbith.com) dj, ale hlavně producent.

Jeden z mála djs, který může na otázku "kde jsi všude v ČR hrál?" odpovědět .. "všude!". Podstatný je jeho poslední půl rok, kde dosáhl velkých uspěchů v zahraničí. Jmenovitě klub MACUMBA v MADRIDU na vyhlášené párty DANZOO pro 3 tisíce lidí, klub ADAUNA v SEVILLE a asi nejlepší výkon podal na párty FLEX ve VÍDNI, kde vyprovokoval  skoro tisícovku lidí k taneční extázi. Jak už jsem předeslal, dj ORBITH není pouze dj, ale taky producent, což ho staví na úroveň světových dj. Jeho tracky, včetně remixu skladby Videolover od samotného Christophera Justa, si můžete všichni poslechnout na myspace, jako ochutnávku před páteční noci. Poslední co je nutno zmínit, je že týden po naší Electrice, jede dj Orbith hrát do BELGIE do klubu H2O.

Dalšim dj, kterého vám představíme v premiérovém setu v Mrkvi je, dj Trick. Resident kultovního klubu Perpetuum. Djingu se věnuje od roku 2001. Začínal hrát po menších klubech a hospodách, dále se soundsystémy, kdy se freeparty staly na čas jeho domovem. Zvukově zaškatulkovat by se mohl do stylů electro, retro, nurave, ale u něj platí, že fantazii se meze nekladou. Zahrál si po boku jmen jako jsou Christopher Just, The World Domination, Justin Robertson, Namosh, Jacek Sienkiewicz, Crazy Sonic, Kernefamilien. Dnes jej můžete slyšet nejenom v brněnském klubu Perpetuum, ale také na mnoha dalších místech. Dále je to jeden z aktérů projektu Electronic Bitches a jejich pravidelných večírků Electronic či Tancovačky Shuk’n’Denc, novým seriálem vybraných pátků, který do svého programu uvedl brněnský klub Perpetuum.

www.myspace.com/trickcz
www.myspace.com/electronicbitchesdjs

Na akci ELECTRICA nemůžou a nebudou chybět oba residenti akce:
 
dj TOMMY (dj projektu DARUJ KREV,ELECTRICA, myspace.com/djtommyfeik)
dj DANNY MAY (La Musique, ELECTRICA, myspace.com/dannyneka)

Soutěž o volné vstupy na akci ELECTRICA 8, bude probíhat na rádiu HELAX, v pořadu ZEVLING a ve čtvrtečním pořadu HOUSE FACTORY. Na akci se bude losovat o volné vstupy na další pokračování ELECTRICY. Už ted´ se na vás všechny těšíme a pevně věříme, že se opět sejdeme v takovém počtu, jako minule.

S pozdravem Tommy a Danny.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016