PARTYINFO

 

BEEFEATER MECCAMIX WITH DEFECTED

Datum konání:
25.04.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Pete Doyle (defected recordings, uk), Kuba Soulcheck, Macio & Marty Crow
2nd stage - Bon Finix & Scarcoke aka Selectro
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, Performance: Ibiza Diva Dancers, Meccamix decor, Beefeater hostesky, London videoprojections & light show, Special drinks: Beefeater&Tonic: 69 czk & Beefeater Meccamix cocktail: 99 czk
 
 
Pete Doyle v rozhovoru před Meccamixem
Techno.cz má pro vás závěrečné informace k pátečnímu Beefeater Meccamixu s Defected. Můžete si přečíst rozhovor s DJem Petem Doylem z nejslavnějšího houseového vydavatelství na světě DEFECTED Recordings, který vystoupí tento pátek na nejúspěšnější noci klubu Mecca – Meccamixu. Zde naleznete také Petův set.
 
Jak pokračuje tvoje spolupráce s vydavatelstvím Defected? Vyšly ti nějaké nové skladby?

Jo, pokračuje skvěle, díky. Od listopadu 2007, kdy jsem vystupoval poprvé u vás v Mecce, mi vyšel jeden nový singl a zanedlouho mi vyjdou další dva. Ten první jsem udělal společně s Tyree Cooperem a následovat bude funky-vocal houseová hymna s fenomenálním hlasem zpěváka stáje Hed Kandi – Peytona ( již dvakrát v Mecce vystupoval na party LookBetterNaked,vždy s obrovským ohlasem ). Peyton, je dle mého soudu, majitelem jednoho z nejvíce soulful hlasů, jenž oplývá mnoha emocionálními hladinami. Čeká mě také několik remixů pro tentýž label…



Co to vlastně pro DJe znamená, myslím pracovat pro jedno ze světově nejuznávanějších vydavatelství v oblasti taneční hudby a pro bezpochyby nejuznávanější houseový label světa vůbec?

Zcela určitě o tom můžu mluvit jako o splnění svého velkého snu. Moci být spojován s tak vysoce respektovaným „královským“ vydavatelstvím je pro DJe tou nejvyšší možnou poctou. Když jsem se dozvěděl o tom, že má Defected v zájmu vydat moji skladbu, tak mě ta zpráva doslova rozsekala na kousíčky! Další věci pak přicházejí samy, jako daleko více mezinárodních bookingů, vylepšení osobního profilu, zkrátka to pro DJe znamená zcela jistě životní přelom!

Kolik jsi už na Defected vydal singlů?

Zatím dva, ale k tomu ještě řadu remixů. Jak jsem se již zmiňoval, další vyjdou co nevidět..

Kolik let s Defected spolupracuješ?

Jsou to dva roky.

Který je tvůj nejoblíbenější klub v Londýně?

V současnosti je to zcela určitě Pacha. Skvělý klub vybavený perfektním soundsystémem, vždy vřelé publikum.. Mým nejoblíbenějším klubem býval The Cross, bohužel byl uzavřen na Silvestra 2008 .

Který je tvůj nejoblíbenější světový (global) klub a proč?

Hmm, tak tady musím být diplomatičtější .. Mám spoustu oblíbených klubů, a to z mnoha rozličných důvodů, nicméně miluju hraní na Ibize, kde jsem si vybudoval jméno již před několika lety. Stejně tak miluju hraní v Asii, konkrétně třeba Singapúru, v Kuala Lumpuru, a když jsem hrál naposledy v Jakartě, bylo to opravdu neskutečné.

Co budeš hrát v Mecce?

Mám připravený typický „petedoyleovský“ set, což znamená, že se v první řadě pokusím porozumět davu, takže to bude typická „cesta“ od vokálních skladeb až po temnější skladby, které jsou spíše vhodnější pro hlavní stage, elektronické funky skladby, „špinavé electro“ pecky a samozřejmě moje vlastní skladby a remixy.

Těšíš se na hraní zpátky v Mecce?

No jistě!!!! Miluju toto místo, skvělá země, úžasný klub a extrémně přátelské publikum. Velice se tam těším, jsem plný nového očekávání, vzrušení a zároveň se cítím velmi poctěn moci se vrátit zpět do tak skvělého klubu (díky Janovi).

Jaké máš plány do budoucna?

Pracuji na nových skladbách pro můj vlastní label Solid Soul. Věřím v úspěch svých nových skladeb a remixů, což doufám upevní mé jméno a postavení ve světě. Těším se na „dobytí“ nových zemí a oblastí, kde jsem ještě doposud nehrál. A samozřejmě se chci starat o svoji úžasně mě podporující rodinu a v neposlední řadě se také přestěhovat do teplejších krajin... Byl jsem požádán, abych zkompiloval novou „electronic-disco“ kompilaci pro jeden uznávaný britský houseový label, jehož jméno ještě nemohu říct. Stejně tak se starám o některé vokalisty a vokalistky, které chci proslavit, protože mají dle mého názoru neuvěřitelný potenciál. Brzy se stanu rezidentem nového klubu v severovýchodní Anglii a čekají mě turné po Itálii, Polsku, Litvě, Rusku, Švýcarsku, Ibize, Bahrajnu a Dubaji.


Pokud mají čtenáři zájem, mohou se seznámit s mojí produkcí třeba na
www.myspace.com/solidsoulproductions anebo přímo na www.petedoyle.co.uk, kde naleznou více informací o mně samotném.

Stejně tak se můžete podívat přímo na stránky Defected:
www.defected.com/artists/artists-interviews-detail/1776

MECCAMIX Production
Jan Novotný
 
Beefeater Meccamix presents Defected

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016