PARTYINFO

 

SUBLIMINAL NIGHT

Datum konání:
29.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Todd Gardner (subliminal records, usa), Vilém, Gen Dilini
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Todd Gardner - video
DJ Vilém - rozhovor k páteční Subliminal Night v Radosti FX
Před páteční party Subliminal vyzpovídali pořadatelé i houseového matadora Viléma, který zavzpomínal i na to, jak začínala Radost FX.
 
Vzpomínáš si ještě na své DJské začátky v klubu Radost FX? Jak to tenkrát vlastně
bylo?

Ano vzpomínám :-).Bylo to tenkrát o něčem trochu jiném :-).Myslim, že Radost FX byla jeden z prvních klubů v Praze a možná i v Čechách kde Dj začal mixovat house z gramofonů. Hralo se tenkrát (1992) nahoře v takový malý boudě nad parketem, kde je teď osvetlovač:-).Později se přesunul aparát dolů na pódium,kde měl dj lepší kontakt s lidma na parketě a mohl tím sledovat reakce na hudbu, kterou hrál. Podstatné na technice bylo asi i to, že se mixovalo pouze z vinylu čili z desek a min. z cédeček, což dnes mi přijde spíše naopak..Začátky v Radosti FX pro mě byly něčím úplně novým, skoro každý den totálně narvaný klub lidmi, kteří se zjevně vždycky dobře bavili, si později vytvořil stálejší komunitu, která pravidelně chodila na své oblibené dj s a různé tematické party.

Dnes jsi patrně nejdéle fungujícím residentem Radosti FX. Jaký máš vztah k tomuto klubu?

To asi ano, tuším od roku 1991, kdy Radost FX otevřeli:-). Já to vidím a cítím takhle. V tomhle klubu jsem začal hrát a tady asi i skončím, doufám:-)). Tím chci řict, že Radost FX mám prostě rád.

Mnoho lidí si tě dnes spojuje především s tvým večerem Lollypop, který oslavil již 6.narozeniny. Lollypop čekají již od dubna zásadní změny. Můžeš k tomu něco prozradit?

Tak asi zásadní změnou bude asi to, že se na Lollypop vrací Josef Čechota, se kterým jsme se domluvili, jak to celé trochu oživit a lehce pozměnit. Začne se tím, že v dubnu ve spolupráci s moderátory pořadu Queer a možná i s Ester Kočičkovou v čele proběhne party po nazvem Lollypop – Under Construction, dále se bude pokračovat v duchu hudebních cest po Evropě, což znamená, že každá Lollypop party bude nést název jednotlivé země. Například v následujícím květnu bude Lollypop Holland v podtextu fetish:-)) snad i s hostem Joost Van Bellenem, známým Djem i v Čechách, pak např. French Lollypop, atd. Myslím, že se bude na co těšit, protože každá jednotlivá party v sobě nese i dosti nabitý program, takže nuda nebude!:-))

Jsi ryze houseový DJ nebo jsi schopen zahrát i úplně odlišný set?

Dá se říct, že jsem ryze houseový Dj, ale myslím si, že v rámci toho jsem schopen zahrát i odlišný set, záleží to na lidech a na typu klubu, ve kterém zrovna hraju.

Jaký by byl tvůj ideální klubový line up?

Můj ideální line up? Tak potom Fred Everything, Johnny Fiasco, Miguel Migs a Vilém:-))

Tvoje aktuální TOP5?

1. Roisin Murphy-Let me Know
2. Fred Everything & JT Donaldson-Here Come the Beats
3. Yogi & Husky-It Feel´s Alright
4. Groove Armada-Love Sweet Sound (Mark Knight remix)
5. Panevino-The way i am

 
Subliminal Night představí i Gena Diliniho Todd Gardner headlinerem páteční Subliminal Night

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016