PARTYINFO

 

VENDETA

Datum konání:
21.03.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
L Plus (urban takeover, sk) Rudeboy (shadowbox.cz) Mercur (bassinfection) Hrr.nec (basstillbeat) Golly, UfO, Spool (pohon.cz) & Mc Ghandi

2nd stage - SIDE9000 (owntempo rec.), Wodnyah (pavlač zewls), Parabot & Kotlyk (pohon.cz)
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 zdarma, holky do 24:00 zdarma, poté 40 czk
 
 
Přinášíme vám informace o nové brněnské dnb akci Vendeta
Vendeta je název nové party, která si nebude brát žádné servítky. V pátek 21. března vás bude na Flédě čekat na dvou pódiích nekompromisní nářez, na hlavním staegi vás čeká drum´n´bassová jízda a na druhém parketu bude dunět masivní zvuk dupstepu a breakbeatu. Kvalitní selekci zajisti vedle djs i dvojice producentů, jež se zde představí. 
 
Slovenský L Plus zahraje samozřejmě na DnB staegi, kde bude prezentovat novinky ze své dílny, jež naleznete v katalozích labelů jako Cymbalism, Viper a v neposlední řadě Urban Takeover label samotného dje Aphrodita. Těšit se můžete však i na novinky ze světové scény, které na vydání ještě čekají a uslyšíte je zde tak poprvé. Například by mu měl každou chvíli vyjít na labelu Viper nový track.



Brněnskou premiéru si na této party odbude i mladá krev z pražského bookingu Shadowbox, nadějný dj Rudeboy. Tuto sestavu ještě doplní domácí drtiči Mercur stojící za známou party BassInfection, Hrr.nec za BassTillBeat a Golly, UfO a Spool z pořadatelské Pohon crew. Přítomen bude samozřejmě i mc, takto Ghandi z uničovské partičky Rebellions.

I na druhém staegi vás čeká lákadlo v podobě záruky nových tracků a soundu. Přijede zde mladý producent Side9000, který předvede co právě vychází na jeho elektronickém labelu Owntempo records. A rozhodně to nebudou žádné ukolébavky na dobrou noc. I další dj Wodnyah z bandy Pawlač Zewls není jen dobrý dj, ale též tvoří a určitě zahraje nějakou tu ochutnávku z vlastní produkce.

Zbytek dubstep/break/core line-upu dotvoří další členové Pohon crew, jmenovitě Parabot a Kotlyk. No a asi nejpříjemnější zpráva na závěr. Na tuto akci se totiž můžete dostat zdarma! Stačí když dorazíte před 22uhou(kluci), respektive 24vrtou(holky) hodinou večerní.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016